Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek, ha egyszerűen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egyszerűen nem megy a "nagy dolog" a páromnál? Trollkodók kérem kíméljenek! Többi infó lenn!

Figyelt kérdés

Már elég régóta együtt vagyunk (több, mint 2 éve), és még nem élünk együtt, viszont egyszerűen nem megy nála a "nagy dolog", de még a kicsi is nehezen... Borzalmasan szorongok emiatt. Lassan már kezdek félni attól, hogy rá fog erre menni a kapcsolatunk, mert emiatt nem szeretek nála aludni, mert a másnap már egy kínszenvedés számomra, mivel természetesen olyankor fáj, görcsöl a hasam, de egyszerűen normálisan nem tudok elmenni. Többször próbáltam már, de sehogy nem megy... És bekerültem már szerintem egy ördögi körbe, mert egyre jobban szorongok rajta és szerintem emiatt már egyre inkább nem megy. Így már nem is szeretek nála aludni, mert rettentően feszült vagyok ettől. Ha valaki volt hasonló helyzetben és tudna esetleg némi NORMÁLIS tanáccsal szolgálni, azt nagyon megköszönném!

27/L

2021. máj. 1. 16:22
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
20-as: tudom, hogy nem vagyok normális. Sajnos tisztában vagyok vele. Gondolhatod, ettől én szenvedek a legjobban... :(
2021. máj. 1. 17:54
 22/34 A kérdező kommentje:
19: tudom, persze! :) Egyébként olyan próba már volt.. :D mármint aszalt szilva reggelire, a hatás garantált... :D :D de akkor nyilván mentem, mert muszáj volt... de sajnos később ugyanúgy visszajött a probléma. :( :D tudom, tényleg dilis vagyok, már néha én is kezdek megijedni.
2021. máj. 1. 17:56
 23/34 anonim ***** válasza:
54%
Elhiszem kedves kérdező, biztos hogy nem egyszerű. De valahogy le kellene győzni azt a gátat. #20
2021. máj. 1. 17:56
 24/34 anonim ***** válasza:
21%
Nem aszalt szilva kell hanem erre valo keszitmeny. De mindegy
2021. máj. 1. 17:58
 25/34 anonim ***** válasza:
82%
Én úgy szoktam, hogy amikor megindul pont akkor lehúzom a wc-t és a víz+tartály hangja miatt nem is hallatszik az esetleges "recsegés". Mire megtisztítom magam pont feltölt megint a tartály és lehúzom a papírt. Így nincs is utána erős szag, (nem ülsz a kakán percekig) légfrissítő simán elnyomja.
2021. máj. 1. 18:22
 26/34 anonim ***** válasza:

25 Ahhoz gyorsnak kell lenni

akkor vigyel egyel par szem aszalt szilvat

Radiot kapcsold be

Vagy a hajszaritot :d

2021. máj. 1. 18:35
 27/34 A kérdező kommentje:
Az aszalt szilva nekem tökéletesen beválik, néha túlzottan is... :D nem kell nekem annál erősebb cucc. Tehát akkor megy... nyilván, mert muszáj. De mondjuk másnap, ha nem eszem, akkor megint nem megy, érted... :) És igen, ezt az azonnal lehúzós technikát én is ismerem. :D és igyekszem is betartani. De tényleg az a baj, h a lakásának az elrendezése szörnyű. Ráadásul az ajtó is rettenetesen "vékony", meg a falak is. Tehát kb minden kihallatszik. Szinte képtelenség. Meg nem is az, hogy hallja, meg én általában, ha minden nyugis körülöttem, szó szerint fél perc alatt szoktam végezni. Csak az a baj, hogy a testem egyszerűen ellenáll... úgy meg elég nehéz, ha konkrétan görcsben vannak az izmaim.
2021. máj. 1. 19:47
 28/34 anonim ***** válasza:
54%

Mi már szinte az eleje óta úgy csináljuk, hogy megkérjük a másikat, hogy rakjon be valami sorozatot/zenét. Én sem szeretem, ha kihallatszódnak a hangok, ezért mindig megkérem és egyáltalán nem ciki, főleg nem 2 év után.

Engem 2 év után már látott hányni, műtét után szétvágva, műtét előtt majdnem 'befosva', hashajtó miatt gyorshajtani kellett :D Ezek tök természetes dolgok, nem lehet örökké úgy élni, mintha a másik rózsaillatút kakálna.

2021. máj. 1. 23:22
 29/34 anonim ***** válasza:
13%

Szia!

Én pont ugyanígy vagyok. Bár mi másfél éve vagyunk együtt. Én is nagy ritkán alszok nála emiatt mert borzalmasan görcsöl a hasam ... Hát nem mondja de látom rajta,hogy haragszik ezért. Ő amúgy elengedi magát büfizik meg mindent csinál előttem. Náluk meg mindenki otthon van, az anyja, apja, nővére annak a gyereke, meg a mamája,és a nappaliba lógnak állandóan a wc meg pont mellette,szóval gondolhatod milyen ciki elmenni. A másik ok meg az hogy ő jóval tovább alszik mint én, és általában nekem a reggeli ébredés után fél órával meg kell legyen mert éhen halok, de nyilván nem fogok kaját kivenni a hűtőből mert kínos.

Most Aki ebben nincs benne, nem érzi át, az sohasem fogja tudni milyen is ez... Lehet dobálózni azzal hogy ennek nem kéne szégyennek lennie ,vagy két év alatt természetes dolog, de ha hiszitek hanem sokunknál ez igenis jelentős gond. Szerintem ezt nagyon intimnek éljük meg .

2021. máj. 2. 20:56
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Összegezzük. Kinyal, lesz...od, nyeled a nedveit, de ilyen marhaságon görcsölsz??? Nevetséges.

Egyébként szerinted, ha valami kamujátékkal vonulsz el, nem fogja tudni hogy éppen tolod a barnát? Nőj fel!

2021. máj. 4. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!