Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem büdösnek találja a párnám szagát, teljesen kiábrándult belőlem?
Mindenkinek van egy illata, ami főleg a több napos párnán érezhető. A feleségem rossz szagúnak találja.
Ez egyenlő azzal is, hogy engem sem kíván és kiábrándult belőlem?
Szerintem is büdös a férjem párnája, de ettől még szeretem és kívánom is.
Az az oka, hogy ő este beöltözik, betakarózik, aztán meg izzad. Az lett a megoldás, hogy két párnája van, egyik mosásban, ott a csere.
1. Mossátok ki.
2. Napközben, vagy reggel mielőtt munkába indultok tegyetek ki az ágyneműt szellőzni.
3.Ha a bőrödtől büdös, akkor lefekvés előtt mossál arcot és reggelente ápold zsírosodás gátló krémmel.
4.Ha nyáladzól álmodban és amiatt büdös, akkor amikor frissen van mosva a párna, tegyél a huzat alá egy vastagabb törülközőt, vagy ha nagy párnád van akkor varrjatok a párna 4 sarkára gombot és 2-3 méretben passzoló törülközőre akasztókat, és gombold hozzá a törülközőt a párnádhoz. Így éjszaka nem gombócolódik össze az arcod alatt.
Így a nyálad a törcsiben szívódik fel és nem a párnába, és 2-3 naponta tudod cserélni a betétet meg a huzatot.
5. Ha tollpárnád van dobd ki a francba, sem mosni, sem tisztítani nem lehet, és önmagában a toll is tud büdös lenni.
Azt jelenti, hogy surubben moss hajat, vagy gyogysamponnal. Neki meg plusz huzatot kene tennie a masik huzat ala.
Nem beloled abrandult ki, csak a parnadbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!