Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kiábrándulnátok, ha a feleségeteknek szülés után ilyen maradna a hasa?
Annyi helyen olvasom, hogy szülés után megromlik a kapcsolat, mert a nő meghízott/a férfi már nem tud rá nőként tekinteni, csak az anyát látja benne stb.
Hogy zajlik le bennetek, férfiakban ez az egész? Mit lehet tenni, hogy kívánjátok a feleségetekes és urambocsá' ne csaljátok meg, amíg ő a pár hónapos babával nyűglődik? Mit éreztek, ha a nőnek így megváltozik a teste, nem marad feszes a combja és hetyke a cicije?
Félek ettől az egésztől...
Heges a testem látható helyen, és ez elég sok nőt kiábrándít belőlem azelőtt, hogy megismerne egyáltalán.
Akkor gondolom az sem lenne probléma, ha én ábrándulnék ki a nőből egy ilyen has miatt, hiszen ő is pont annyira tehet erről, mint én a hegeimről.
Nem érdekes hozzáállás, egyszerűen megmutatja, hogy az emberek a PC dumák ellenére ("ha szeretem, akkor nem számít") igenis nagyon kinézet-vezéreltek, és hiába akarja magát mindenki olyan marha rendesnek mutatni, hogy őt nem zavarná, a valóság igeni az, hogy zavarná.
Ha nem így lenne, akkor nem szórnának ki már az ismerkedéskor minden hasonló problémával küzdő embert, és később a férfiak egy jó része nem keresne a már 2 gyerek után kevésbé feszes asszonyka mellé egy fiatal szeretőt
Kedves Kérdező!
Ha úgy érzed, h a szülés után kiábrándulna belőled a párod, állapítsuk meg bátran az amúgy is nyilvánvalót: nem elég erős az érzelmi kötelék köztetek. Persze ez a vélemény nem arra buzdít, h hanyagold el magad, miután életet adtál közös gyermeketeknek.
Üdv Ԙ
Szerintem is felesleges aggódni. Ha szülés utána hűséges tud maradni és szeretni így is, akkor valóban egy erős, stabil kapcsolatban vagytok, ahol a pici boldogan fog felnőni.
Ha a párod pedig inkább mást keres, akkor sosem volt köztetek igazán mély, erős kötelék. Én inkább ennek szembesülésétől félnék, mert rád nézve ez azt jelenti, hogy nem tudtad jól megítélni a kapcsolatotokat.
Nekem van egy nagyon csúnya hegem a vesetájékon. Szinte nem is hordok bikinit miatta csak tankinit, meg egyberészest. Illetve szét van szabdalva a mellkasom is, egy mélyebb dekoltázsnál már látszanak a mellemig leszaladó hegek. (ezek megvoltak az ismerkedésünkkor is) És a párom így is szeret ezzel együtt. Soha nem hibának látta, hanem szexepilnek.
Amúgy terhességi csíkokra, és átmeneti bőrfeszességi problémákra tudok hatásos tippeket adni (írj privit ha érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!