Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért kell így csinálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell így csinálni?

Figyelt kérdés

Állandóan, ha miattam kell megszakítania a dolgát akkor ő biztos nem, ő nem ér rá, ő nem fog átvinni stb..bezzeg én ugorjak ha neki kell vlmi, vagy intézni kell neki, ha meg nem akkor teszi a megjegyzéseket..

Pl.

Kis lakásban élünk, egész héten kényelmesen takarított, semmi dolga nem volt más( 10 után állt neki, tv zene közben stb), de egész héten ezt csinálta.. de már ment a megjegyzés h ő nem visz el ( most szükségem lett vna rá) de

ő takarít nem ér rá stb.. olyan nehéz lett volna 40percre abbahagyni, hisz egy hete csinálja ezt a 40nm-ert??!!- hisz ilyenkor nem ér rá, de kényelmesen felkelni igen, kozmetika miatt abba tudta hagyni a takarítást, akkor nem volt fontos h takarít..

Kezd elegem lenni..

(Mivel nekem nem lehet jogsim így időnként " kell " hogy elvigyen vki vhova ha nem tudom megoldani. )

2021. nov. 13. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Kisgyerekek szintjén levő emberek miért kezdenek párkapcsolatba? Pontosan mit vársz attól, hogy kiírtad ezt ide?
2021. nov. 13. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Olyan unalmas vagy már nekem is, nemhogy neki. Miért nem szakítotok? Dolgozik, maszekol, takarít, mos, főz, éppen nem nyalja ki a segged. Te meg egy here vagy.

Áruld el, hogy mi az a pozitívum, ami miatt nem rúgott ki rég!

2021. nov. 13. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Te vagy a legundorítóbb az itt síró lúzerek közt, pedig erős a mezőny!

Hónap óta ekézed, hogy nem takarít. Most napok óta nyalja a lakást, és akkor az a baj.

2021. nov. 13. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már rég kibasztalak volna a picsába..Neked semmi nem jó. Baszki felnőtt ember vagy oldd már meg egyedül lehet anyádék kinyalták a segged de párkapcsolat más.
2021. nov. 13. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Tömegközlekedésről hallotál már?
2021. nov. 14. 04:40
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

Abban igazad van, hogy normális kapcsolatban ez evidens lenne, hogy segítitek egymást, ahol tudjátok, ès a takarítást valóban fèlbe lehet hagyni.

Viszont a tiètek nem normális kapcsolat.

Èvek óta bántalmazod a folyamatos, mindenre kiterjedő kritizálásoddal, csak a negatívat kapja tőled. Hitegeted a gyerek tèmával is, már ezer ève arra vár, hogy mikor szólsz, hogy jöhet, de nincs benned gerinc, hogy elèállj, ès megmondd, hogy soha...

Persze, hogy már azon a ponton van, hogy szrik a fejedre, oldd meg az utazásodat. Feltalálták már a tömegközlekedèst. Akkor nagyon nagy arcod van, mikor arról papolsz mièrt kocsival jár a munkahelyre, mièrt nem sètálgat 20-20 percet, de mikor neked kell menni valahova, már legyen hurcolászva a valagad...

2021. nov. 14. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:
64%
Azért, mert lusta gyökér vagy!
2021. nov. 14. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!