Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek minek csinált...

Szerintetek minek csinált valaki új Facebook profilt, ha azt nem is használja csak a régit, akkor felesleges volt újat csinálnia igaz, mert a messengeren és a régin van fenn?

Figyelt kérdés

#Facebook #profil #miért csinált újat ha csak a régit használja
2021. febr. 22. 14:06
 1/9 anonim válasza:
26%
Ez most hogy jön ide? Ez inkább a párkapcsolat témába illene nem?
2021. febr. 22. 14:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem a barátomról van szó, ez csak egy szimpla kérdés amire meg szeretném tudni a választ!!! Mert nagyon érdekel!!!
2021. febr. 22. 14:10
 3/9 anonim válasza:
100%
Mindenki annyit csinál, amennyi tetszik neki! Mert azon olyan dolgokat csinálhat, amit a másikon nem tud, pl figyeli a barátnője, ilyesmi. Az új oldalon meg az új nővel tud csevegni titokban.
2021. febr. 22. 14:33
 4/9 A kérdező kommentje:
3-as, van benne valami amit írtál, mert 1 héttel utána csinált új facet mikor lett barátnője...
2021. febr. 22. 14:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Vagy valakit onnan figyelgethet még az is lehet
2021. febr. 22. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem ot fiokom van, csak nem a sajat nevemen. Nem trollkodok, de rosszalkodni mar szoktam.

A ket titkos fiokom egymasnak kuldi uzenetben azokat a fotokat, amiket amugy nem tarolnek a telefonomban.

2021. febr. 22. 14:55
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os köszi a választ. De az illetőnek meg a saját nevén van 2 face ez a furcsa..
2021. febr. 22. 15:21
 8/9 A kérdező kommentje:
6-os miket szoktál rosszalkodni? XD
2021. febr. 22. 15:22
 9/9 kpe válasza:

Nekem például 2 fiókom van. Ez azért jó,hogyha letiltanak az egyikből,a másikon írogathatsz,megfigyelhetsz bárkit,akik letiltottak az elsőről. A gond akkor lenne,ha ráírnék olyas valakire,aki nem kedvel alapból. Ezzel csak magamat szívatnám,mert semmi kedvem mindig új profilokat csinálni. Ha csak passzív megfigyelőként vagyok fent,hogy lássam miket raknak ki,nem írok kommentet a posztjaihoz,nem követem,lájkolom,akkor jóval kisebb az esélye,hogy letiltana. Ebben az esetben 2 profil untig elég,ennél többnek nem látom értelmét.

Ugyanez a módszer működik twitteren,instagrammon,de szerintem bármelyik közösségi oldalon.Legfeljebb a szabályok lehetnek szigorúbbak.A legtöbb embert,ha letiltják, az elegendő szokott lenni,ha nem akarjuk,hogy zaklassanak. Vannak olyanok,akiknél ez nem működik,mert jóval fifikásabbak,rafkósabbak az átlagnál. Csinálnak új profilt mindenhol és mehet minden elölről.Talán majd óvatosabbak lesznek és ha meghúzódnak a háttérben megfigyelőként,nem valószínű,hogy lebuknak,letiltanák őket.

2021. júl. 31. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!