Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm vegán, és a kedvéért én is áttértem a vegán étrendre idén de már nem bírom tovább. Nagyon kiábrándító lenne megmondani neki hogy feladom, és továbbra is húst szeretnék enni?
Ő kérte, hog térj át, vagy magadtól tértél?
Ha magadtól, akkor ugyanúgy meg is gondolhatod magad.
Ha ő kérte, akkor itt más probléma van: ő akarja rád erőltetni a saját életmódját. Szerintem ez nem elvárható senkitől.
Nem mondanám h erőltette, de sokat beszélt a dolog etikai hátteréről, és néha felvetette az ötletet, én meg az etikai részével teljesen egyetértek, és hát egy kicsit persze az is benne volt hogy a kedvében akartam járni.
Igazából magam részéről is egy nagy csalódás hogy feladom, akkor képzelem neki aki már sok éve eszerint él, elég nagy csalódás lesz, mert az utóbbi időben kb a tenyerén hordozott emiatt. Főleg h eleinte sokat büszkélkedtem vele így elég nehéz visszatérni a korábbi életmódhoz, már előre látom a csípős megjegyzéseket (nem csak a barátnőm részéről persze hanem minden ismerősöm részéről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!