Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mikor ezt mindja a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor ezt mindja a barátnőm akkor mi baja? Nem értem a nőket

Figyelt kérdés

Ha kezdeményezem a szexet akkor az a baj hogy én mindig csak szexelnék. Ha nem kezdeményezek azt mondja hogy nem kívánom őt. Akkor mit csináljak??

4 éve vagyunk együtt és 2 éve lakunk együtt.

2021. nov. 3. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Kérdezd meg tőle, hogy akkor mégis mit szeretne? Mert azt ne várja hogy te minden este pitizz neki csak hogy az egojának jól essen, aztán meg visszautasít..
2021. nov. 3. 22:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég játszmázós, mindenért baszogatós típusnak tűnik. Gondolkodj el, hogy más területen is ilyen? Illetve meg lehet vele beszélni értelmesen a dolgokat?
2021. nov. 3. 22:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kegyosztó? Mindennap térden állva kell meghódítani?

Nem bújik, nem kezdeményez, nem tud örülni neked?

Az ilyenek aztán visítoznak, ha a partner elunja, és kapcsolaton kívül boldogul.

2021. nov. 4. 05:31
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

1. Ha szar napja volt, hallgasd meg, beszélje ki magából, ami benne van. Nőként én pl. képtelen vagyok lefeküdni a párommal, ha tele van a fejem prezentációkkal meg villanyszámlával. Vagy ha valami miatt haragszom rá, amit ő már rég elfelejtett. Igen, olyankor duzzogok és nem akarok szexelni. Szóval beszélgessetek.

2. Olykor jól esne, ha a pasim meglepne. Talán férfiként ez unalmas lehet, de a gyertya és friss virág kombó nagyon figyelmesnek tűnhet, és nem csak az jön le, hogy a pasim 'már megint csak szexelni akar'. Mert az sokszor bizony elveszi a kedvemet az egésztől. Tehát legyen meg a megfelelő környezet (biztonságérzet) és ne egy ruhákkal szétdobált oroszlánbarlangba várjon haza. (Nyilván vannak kivételes alkalmak, amikor ez oké).

3. Az időzítés is fontos. Hiába lep meg a pasim (amit amúgy nem szokott), ha épp nem tudtam magamat előzőleg rendbe szedni, (pl. szőrteleníteni) vagy épp éhen döglök. Tehát ha meghallgattad és megfelelő a környezet is a szeretkezéshez (ez a szó jobban tetszik a női léleknek), és a csajod is elvégezte minden más jellegű dolgát, próbálkozhatsz.

4. Ha még mindig koptat, lehet, hogy úgy érzi, nem vagyok egyenlőek etéren. Vagy más téren. Pl. ha nem kap meg valamit, túl rövid a dolog, vagy unalmas. 4 év után ez nem ritka. Tehát beszélgessetek róla. Női körökből mondom, hogy egy jó párkapcsolaton belül is sajnos, valójában sokszor olyan jó a szex, mert vagy nem tart megfelelő ideig, vagy nincs meg az első 3 szempont, vagy unalmas.

Remélem hasznos volt. :)

2021. nov. 4. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
* nem olyan jó a szex, előző voltam
2021. nov. 4. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Jujj nagyon jól összeszedted 4-es!

Ezeken a pontokon érdemes elgondolkodni mindenkinek!!

2021. nov. 5. 08:13
 7/9 anonim ***** válasza:
42%
Ezeket mind megkapja a nő, ha cserébe nyújt is valamit.. de az, hogy csak feküdjön és nagy kegyesen megengedje hogy meg legyen dugva, hát ne várjon senki befektetett energiát..
2021. nov. 5. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:
én az unalmasra szavazok, legalábbis saját tapasztalat alapján; amikor a szexet magát kívánom (=ilyenkor miért nem kezdeményez?), de amúgy meg semmi izgalom nincs benne, totál unalmas, semmi ,,bizsergést" nem érzek közben (=mindig csak szexelni akarsz).
2021. nov. 5. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Semmi baja nincsen, passzív agresszív. Hagyd el.
2021. nov. 6. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!