Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Barátnőm gyereket akar én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm gyereket akar én nem mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Mindketten 21 èvesek vagyunk Barátnőm gyereket akar ő már nem akar dolgozni hanem gyereket akar nevelni albérletbe èlünk fèlre tett pènzünk sincs nem èrtem hogy gondolja

A gyerek pènzbol a gyesből akar megèlni albèrlet mellet meg hitelt felvenni hogy tudjunk házat venni

21 èvesen hogy lehet igy gondolkodni?

2021. okt. 28. 00:17
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen komoly tanács: ha kedves az életed, menekülj barátom!
2021. okt. 28. 00:21
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
elég beteges.. Neked van eszed legalább. Ha nem tudsz rá hatni, akkor jobb ha külön válasz tőle mert hosszú távon csak szurkálodni fog , ne adj isten nem szedi be a fogamzásgátlót már ha él ilyennel .
2021. okt. 28. 00:21
 3/35 anonim ***** válasza:
84%
Azt lehet tenni, hogy megmondod neki ezeket a dolgokat és majd ő eldönti, h hajlandó halasztani ezeken a terveken vagy inkább keres egy másik palit.
2021. okt. 28. 00:23
 4/35 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem tudsz annyit keresni, hogy ezt finanszírozni tudd, akkor váljatok szét, mindenkinek jobb lesz.
2021. okt. 28. 00:25
 5/35 anonim ***** válasza:
17%
4. Nyugodj meg kis lány.
2021. okt. 28. 00:32
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondod, hogy nem! Óvszert húzol, ha nem hajlandó átgondolni, akkor szakítás.
2021. okt. 28. 00:33
 7/35 anonim ***** válasza:
0%
21 évesen miért nincs még saját házad és megtakarított pénzed? Alacsony a fizetésed?
2021. okt. 28. 00:44
 8/35 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem latta a tollakat a hatadon. El akarsz tartani egy piocat, ami osztodni akar? En gyorsan es messze mennek tole, lekoptatni is nehez lesz, mert menni fog utanad. Te vagy a gazdatest ebben a kapcsolatban.
2021. okt. 28. 00:54
 9/35 anonim ***** válasza:
71%

Hagyd ott.

Aki ennyire elvakultan akar, gyerekmániás, nem hallgat észérvekre stb, az képes kiszúrni a gumit, vagy direkt nem szedni a gyógyszert, hogy sarokba szorítson!

Nagyon vigyázz vele, az ilyen nőknek nincs lelkiismerete.

2021. okt. 28. 00:55
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg vigyazz az atlagnal is jobban. Ha tenyleg minden alma lenne egy gyerek, akkor szerintem felelosebben gondolkodna, mert hat azert az egyik naprol masikra elesbe nem igazan felelos dolog gyermeket szulni. Szerintem itt inkabb a nem dolgozason van a hangsuly.
2021. okt. 28. 01:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!