Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Barátnőm gyereket akar én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm gyereket akar én nem mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Mindketten 21 èvesek vagyunk Barátnőm gyereket akar ő már nem akar dolgozni hanem gyereket akar nevelni albérletbe èlünk fèlre tett pènzünk sincs nem èrtem hogy gondolja

A gyerek pènzbol a gyesből akar megèlni albèrlet mellet meg hitelt felvenni hogy tudjunk házat venni

21 èvesen hogy lehet igy gondolkodni?

2021. okt. 28. 00:17
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Fèlek vele lefeküdni nehogy valahogy baba legyen tönkremennèk 21 èvesen

Minden álma hogy teherbe essen mondtam menjünk ki külföldre ès ott beszedjük magunkat ès akár pár èv alatt kettőnk fizetésèböl tudnánk venni egy házat ami nem hitelre van

De most akar babát nem hagy nyugodtan minden nap elmondja ezerszer kisbaba kèpeket mutogat meg minden....

Meg együtt vagyunk 4 ève de akkor is csak 21 èvesek vagyunk....

Szakítás lenne a legjobb:(

2021. okt. 28. 02:06
 12/35 A kérdező kommentje:
Görcs van a szívembe annyira az őrületbe kerget ezzel már dolgozni akarok gyűjteni későbbre nem ezt:(
2021. okt. 28. 02:10
 13/35 A kérdező kommentje:
Mèg dolgozni**
2021. okt. 28. 02:10
 14/35 A kérdező kommentje:
Munkát se akar váltani pedig nem szeret ott lenni minden áron szülni akar
2021. okt. 28. 02:11
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ráértek még erre. Ha ez nem kósza gondolat, hanem terv, akkor nincs közös jövőtök. Nem tudom mennyi a fizetésed, de abból lehet megélni sem tudtok. A bank meg a semmire nem ad kölcsönt.
2021. okt. 28. 02:41
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj barátom, itt más lehetőség nincs ha te nem akkarsz gyereket. Halottam olyan nőkről hogy kiszúrták az óvszert, nem vették be a fog. gátlót, sőt olyanról is aki az óvszerből fecskendővel felszívta és magába nyomta a spermát. Egyesek azt gondolják, hogy a párjuk is akkar gyereket csak még nem tud róla, ha teherbeesik beindul az "apai ösztön".... Ezek betegek
2021. okt. 28. 04:18
 17/35 A kérdező kommentje:

Ezt mondta barátnöm is hogy a fiúk nem èrzik azt hogy kell a gyerek de már megvan imádni fogom.

De azt èreznem kène hogy akarok de nem èrzek semmi ilyet

2021. okt. 28. 05:04
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudtok megegyezni, akkor szakítás mielőtt elbsszátok egy gyerek életét tök feleslegesen. Nézz szembe vele, hogy a barátnőd lusta dolgozni, inkább szülne munka helyett a semmire.

N

2021. okt. 28. 06:46
 19/35 anonim ***** válasza:
97%

21 évesen nem is fogod érezni, főleg egy ilyen csitri mellett.

Szakíts. Nem vesztesz semmit. Ez a buta, lusta liba el fogja cseszni az életed. Ennél egyedül is jobb. De hidd el, hogy fogsz találni egy normális lányt. Mert ez a mostani nem az! Komoly gond van a fejében.

2021. okt. 28. 06:48
 20/35 anonim ***** válasza:
1%
Fel fogja magát csinaltatni de miert gond ez ? O akarja a gyereket O szüli meg, ha nem bírod tovább állsz O meg megoldja
2021. okt. 28. 07:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!