Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm gyereket akar én nem mit lehet tenni?
Mindketten 21 èvesek vagyunk Barátnőm gyereket akar ő már nem akar dolgozni hanem gyereket akar nevelni albérletbe èlünk fèlre tett pènzünk sincs nem èrtem hogy gondolja
A gyerek pènzbol a gyesből akar megèlni albèrlet mellet meg hitelt felvenni hogy tudjunk házat venni
21 èvesen hogy lehet igy gondolkodni?
Fèlek vele lefeküdni nehogy valahogy baba legyen tönkremennèk 21 èvesen
Minden álma hogy teherbe essen mondtam menjünk ki külföldre ès ott beszedjük magunkat ès akár pár èv alatt kettőnk fizetésèböl tudnánk venni egy házat ami nem hitelre van
De most akar babát nem hagy nyugodtan minden nap elmondja ezerszer kisbaba kèpeket mutogat meg minden....
Meg együtt vagyunk 4 ève de akkor is csak 21 èvesek vagyunk....
Szakítás lenne a legjobb:(
Ezt mondta barátnöm is hogy a fiúk nem èrzik azt hogy kell a gyerek de már megvan imádni fogom.
De azt èreznem kène hogy akarok de nem èrzek semmi ilyet
Ha nem tudtok megegyezni, akkor szakítás mielőtt elbsszátok egy gyerek életét tök feleslegesen. Nézz szembe vele, hogy a barátnőd lusta dolgozni, inkább szülne munka helyett a semmire.
N
21 évesen nem is fogod érezni, főleg egy ilyen csitri mellett.
Szakíts. Nem vesztesz semmit. Ez a buta, lusta liba el fogja cseszni az életed. Ennél egyedül is jobb. De hidd el, hogy fogsz találni egy normális lányt. Mert ez a mostani nem az! Komoly gond van a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!