Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Barátnőm gyereket akar én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm gyereket akar én nem mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Mindketten 21 èvesek vagyunk Barátnőm gyereket akar ő már nem akar dolgozni hanem gyereket akar nevelni albérletbe èlünk fèlre tett pènzünk sincs nem èrtem hogy gondolja

A gyerek pènzbol a gyesből akar megèlni albèrlet mellet meg hitelt felvenni hogy tudjunk házat venni

21 èvesen hogy lehet igy gondolkodni?

2021. okt. 28. 00:17
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Menekulj, mert simán lehet, hogy már most is elfejti bevenni a tablettát
2021. okt. 28. 07:39
 22/35 anonim ***** válasza:
57%
Egy gyerek kezdő ktge úgy 1 M. Alsóhangon. Nem baj, ha 21 évesen ilyesmire vágyik, csak akkor nem te vagy neki a megfelelő partner. Én 23 evesen kezdtem el erre vágyni, de nekem megvolt már az munkaviszony, hogy GYED.et kapjak, valmint jól kereső, sikeres férfit valasztottam. (Nyilván 15 évvel idősebbet, nem pedig egy velem egykoru gyereket)
2021. okt. 28. 07:45
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts.
2021. okt. 28. 07:59
 24/35 anonim ***** válasza:
77%

Ne csinalj gyereket.

Vagy szakíts

2021. okt. 28. 08:02
 25/35 anonim ***** válasza:
78%
Meg mondd el az anyjának hogy milyen
2021. okt. 28. 08:03
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha van egy kis józan eszed, szakítasz.

A barátnőd láthatóan nem túl racionális, mondhatni kifejezetten naiv, ha nem latja be ez mekkora felelősség es nem csak úgy megy, hogy majd lesz gyerek aztám lesz ami lesz.

Nem érzi át, nem látja a súlyát. A gyerek nem csak cuki, de sír is. Beteg. És nem lesz örökké 1 éves, fel is fog nőni. Pár év és óvoda, iskola, minél idősebb, annál több pénz.

Aki ennyi idősen, ezeket nem tudja felfogni, azzal felesleges bármit is kezdeni. Az ilyen emberek raadasul képesek "elfelejteni" bevenni a tablettát vagy kilyukasztani a gumit v valami.

Menekülj, minél hamarabb.

Egy szintén 21 éves

2021. okt. 28. 08:44
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Isten mentsen az ilyenektől! Hagyd ott, mielőtt késő lenne, mert tönkreteszi az életedet. 21 éves vagy, előtted az élet, rengeteg normális lány van, nem ilyen parazita, mint a mostani. Lépj mielőbb!
2021. okt. 28. 09:00
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Még ha akarnál is gyereket, akkor is jól látod,hogy a mostani helyzetetekben még nagyon felelőtlen döntés lenne. Plusz ez az elvakult hozzáállás a csaj részéről engem elkergetne a g.c.ibe
2021. okt. 28. 09:13
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Menekülj!

(Komolyan, jótanács: ha valaha szexeltek még, mindenképl használj gumit és csakis olyat, amihez ő nem férhetett hozzá. Jobb félni...)

2021. okt. 28. 09:25
 30/35 anonim ***** válasza:
46%
En a helyedben ezentul csak a szajaba vagy a kulalukaba elveznek.
2021. okt. 30. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!