Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnővel rendelkező férfiak.Milyen anyagi helyzetben volt a párotok amikor megismertétek? Azóta jobban vagy rosszabbul él?
Jobban! Mert én 5x többet kerestem nála már akkor is
34F
Én csak magamról tudok nyilatkozni nőként.
Mikor megismerkedtünk 14 éves voltam, mikor összejöttünk akkor 18.
Akkor voltam életem első munkahelyén, konkrétan egy levéltárban szkenneltem papírokat napi 8 órában, havi 120 ezer forintért + cafeteria.
Ez a pénz arra tökéletesen elég volt, hogy otthon éljek édesanyámmal, a felét odaadtam neki a másik feléből pedig szórakozni jártam.
Most 23 éves vagyok és 300-350 között keresek mozgóbértől függően, párom kb. ugyanennyit és már albérletben lakunk amit felesbe fizetünk. Nyilván az 5 év alatt sok munkahelyet megjártam, a mostani helyen 8 hónapja vagyok, de úgy gondolom itt megtaláltam a helyem. Szeretem is csinálni, jól is fizet és van feljebbjutási lehetőség, illetve a vezetőm / vezetőség nagyon korrekt, megbízható.
Szóval magamból kiindulva én sokkal jobb életkörülményt teremtettem meg magamnak az 5 év alatt, remélem +5 év múlva még ennél is jobb lesz.
23L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!