Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki együttélés alatt is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki együttélés alatt is gumival akar szexelni az gáz? 19L

Figyelt kérdés
A fogamzásgátló nem jók.Csak olyan pasit választottam eddig,aki nyitott a gumira. Ha kellett anyumat kértem meg, hogy vegyen nekem óvszert, de sose szexeltem nélküle.
2021. nov. 2. 08:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem gáz! Én csak gumit vagyok hajlandó használni, ha valakinek ez nem tetszik akkor az ajtó jobbra.
2021. nov. 2. 08:06
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem-nem. Mindenki találja meg a magához illőt ezekben, én is ezt mondom. Sosem jönnék össze (maradnék együtt) hosszú távra olyan csajjal én sem, aki csak gumit akar használni. Szerintem ebből kár ügyet csinálni, mindenki tud találni magához való párt ebben.
2021. nov. 2. 08:13
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Habár gumi nélkül termeszetesebb, de ha nem hat nem. Nem csinálnek belőle ugyet, addig se terheli meg feleslegesen a szervezetet nőnek. F/28
2021. nov. 2. 08:16
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
Az értelmesebbje elfogadja, a többiért meg nem kár.
2021. nov. 2. 08:22
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Nőként írom, hogy nem csak olyan férfi van, aki a száját húzva elfogadja, ha a nő "erőszakoskodik" a gumival, hanem olyan is, akinek alapvető a dolog kapcsolaton belül is. Sokan vannak, akiknek nem ront annyit az élvezetén az a fél milliméter vastag gumi, hogy képtelenek legyenek miatta a szexre.
2021. nov. 2. 08:38
 6/19 anonim ***** válasza:
95%

Ismerek olyan házaspárt, aki gumit használ. Nem tartom gáznak, de amúgy sincs semmi közöm hozzá.

Nem gáz.

2021. nov. 2. 08:44
 7/19 anonim ***** válasza:
93%

Már mitől lenne gáz, hogy védekezel?!

Az a mázli, hogy több módszer van s lehet választani kinek mi ad több biztonságot.

2021. nov. 2. 09:02
 8/19 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon sok nőnek tette tönkre a szervezetét az éveken át szedett fogamzásgátló! Sokszor csak évek múlva derül ki, hogy mit okozott, amikor a nő gyereket akar. Egy csomó női betegséget "elfed" a fogamzásgátló használata! Nagyon sokan nem bírják szedni. Ettől most akkor rossz ember a nő? Akkor már párkapcsolatra sem alkalmas? Van sok védekezési lehetőség, lehet mást választani. Igen az óvszer egy nagyon jó dolog lenne, ha némelyik férfi nem jelentené ki kategorikusan, hogy ő nem hajlandó használni, oldja meg a nő a védekezést! Ilyen kérdésben nagyon fontos az együttműködés!
2021. nov. 2. 09:12
 9/19 anonim ***** válasza:
91%

Az, hogy együtt éltek semmit nem jelent. Ha nem akartok babát, akkor nyilván valahogy kell védekezni. A védekezés módszerét pedig te választod.

Egyébként fogamzásgátlót én sem szednék.

2021. nov. 2. 10:18
 10/19 anonim ***** válasza:
91%

Én is azt használok, csak azt engedem. (A női fél vagyok).

Ciklus számolós, ki húzom időben dolgokat nem veszek igénybe, mivel még nem nagyon nem akarok gyereket, abortuszra meg nem vagyok hajlandó.

Szedtem tablettát, de jobbnak láttam abba hagyni, elég volt.

2021. nov. 2. 10:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!