Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen munkaidőbeosztás vállalható lenne együtt töltött idő szempontjából?
Párom is most fog váltani, hétfőtől péntekig fog dolgozni, reggel 8-tól vagy 16-ig,vagy 18-ig,egy óra útra lesz a munkahelye.
Én is váltani szeretnék, mert a jelenlegi munkahelyemen délutános lennék (14-23), nem szabad hétvégékkel, és így sose találkoznánk.
Viszont nekem máshoz is igazítanom kell a beosztásomat, majd pár hónap múlva heti 2 alkalommal orvoshoz kell majd járnom, így olyan munkahely kell, ahol ezt is meg tudom oldani.
Jelentkeztem egy helyre, folyamatos éjszakás műszak, 19-7-ig, ezért úgy van, hogy választhatóan vagy 2 nap munka - 2 nap pihi, vagy 3 nap munka - 3 nap pihi. Így az én szabadnapjaimon, amikor ő dolgozik, akkor csak esténként találkoznánk, lennének közös szabadnapjaink, de nem mindig, viszont olyan is lenne, amikor 2-3 napig nem találkoznánk egyáltalán.
Szerintetek ez mennyire lenne vállalható?
Az orvos az 32 hétig fog tartani, de szükség esetén megismételendő akármennyi alkalommal. És valószínűleg szükségem lesz rá, szóval nem kevés ideig fog tartani. :/
7-es, ez jól hangzik, örülök, hogy nektek bejött ez a felállás. Alapesetben szerintem nekem se lenne ekkora problémám ebből, mint amekkora most van, csak jelenleg nagyon nem vagyok olyan állapotban lelkileg ahhoz.
9-es, ezt próbáltuk most, de egyikünknek se tetszik a hely. (nem 7-15-ig) Illetve kibírnánk, csak ő közben talált egy olyan munkát, ami neki nagyon tetszik, számára tényleg álommunka lenne. Így nyilván váltani akar arra, én ezt teljesen megértem.
10-es: Fiatalok vagyunk (én 23,ő 22), nyilván kell a pénz, de nem mindegy, milyen áron. Ne az múljon rajta, hogy alig találkozunk, és emiatt mégrosszabbul leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!