Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne meghívni a párom közeli barátait, hogy köszöntsük fel együtt?
A páromnak van 3 gyerekkori barátja, de én sajnos nem ismerem személyesen őket. Jó ötlet lenne őket elhívni egy meglepetésvacsorára, ha szerveznék egy ilyet a páromnak? Úgy gondoltam, hogy elhívom őket, felköszöntjük aztán ha úgy alakul elmegyek egy-két órára had beszélgessenek, mint barátok. (nem sűrűn találkoznak)
Ha esetleg ők benne lennének a másik baj az lenne, hogy a párom jövőhónapban nem fog dolgozni, és a szülinapja is pont vasárnapra esik. Együtt élünk már és kellene valami alibi, hogy menjen el egy kicsit ameddig elmegyek a tortáért és főzök valamit a vendégeknek. Ti örülnétek egy ilyesminek? Nem ismerem a barátait és nem biztos, hogy jól jönne ki ha írkálok nekik, esetleg meg sem nézik és mondják is a páromnak, hogy írtam nekik üzenetet. Bár ez ugye a lányoknál szokás. Túl gondolom? Annyira izgatott vagyok, nagyon szeretnék neki egy kedves meglepetést okozni. Erre biztos nem számítana
Nagyon jo otlet, szerintem imadni fogja :D este meg romantikazhattok kettesben is.
Szerintem kuldd el pl bevasarolni, lehet, hogy az nem lesz eleg ido arra, hogy meg is fozz, de ha rendelsz egy sultestalat es az ido szaladsz el erte, amig o bevasarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!