Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen munkaidőbeosztás vállalható lenne együtt töltött idő szempontjából?
Párom is most fog váltani, hétfőtől péntekig fog dolgozni, reggel 8-tól vagy 16-ig,vagy 18-ig,egy óra útra lesz a munkahelye.
Én is váltani szeretnék, mert a jelenlegi munkahelyemen délutános lennék (14-23), nem szabad hétvégékkel, és így sose találkoznánk.
Viszont nekem máshoz is igazítanom kell a beosztásomat, majd pár hónap múlva heti 2 alkalommal orvoshoz kell majd járnom, így olyan munkahely kell, ahol ezt is meg tudom oldani.
Jelentkeztem egy helyre, folyamatos éjszakás műszak, 19-7-ig, ezért úgy van, hogy választhatóan vagy 2 nap munka - 2 nap pihi, vagy 3 nap munka - 3 nap pihi. Így az én szabadnapjaimon, amikor ő dolgozik, akkor csak esténként találkoznánk, lennének közös szabadnapjaink, de nem mindig, viszont olyan is lenne, amikor 2-3 napig nem találkoznánk egyáltalán.
Szerintetek ez mennyire lenne vállalható?
Minden annyira vállalható, amennyire szeretitek egymást. És amennyire nem jöttök össze senkivel a melóhelyről, ahol egész nap össze vagytok zárva az illetővel, míg a párotok távol.
Amit leírtál, az lényegében már egy távkapcsolat határát súrolja, és kicsit úgy érzem, hogy ha fel kell tenned ezt a kérdést, akkor nem tart még ott a kapcsolatotok, hogy egy ilyen szakítópróbát kibírjon.
Szerintem ez a hosszú kapcsolat titka, hogy nincs a 2 fél egymás nyakán.
Mellesleg mindegy, hogy te vagy én mit gondolunk, ha kell a lóvé, vállad el!
Nagyon szeretjük egymást, ezzel nincsen gond (pont ezért nehéz a döntés), biztosan nem csalnánk meg egymást soha, semmilyen körölmények között se. De egyébként ő is max 1-2 kollégájával fog dolgozni, akik valószínűleg szintén fiúk lesznek, én pedig egyedül.
Egy pár szakítópróbát túlélt már a kapcsolatunk, nem is a szakítástól félek, hanem attól, hogy nagyon fog hiányozni és nem fogom kibírni nélküle.
Igen, azzal egyetértek, hogy az se jó, ha folyton egymás nyakán lennénk, de jelen esetben 2-3 napig egyáltalán nem találkoznánk, még csak nem is aludnánk együtt.
Tény, hogy ez a munka jobban fizetne, és ezt is figyelembe szeretném venni a döntésben, de nem minden a pénz, pláne a jelenlegi mentális állapotomban.
Ez felfogás és elfogadás kérdése..
Mert az sose fog menni hogy legyen pénz mindenre de legyünk is együtt sokat, ezt csak egy szűk réteg tudja megtenni..
Mi 1 éve hasonlóan vagyunk.
Én fixen 9-17ig dolgozok hétfőtől péntekig.
Ő hol délelőtt, hol délután, hol éjszaka. Általában havi 6-8 éjszakája van.
Irodai munkát végez ő is, meg én is amúgy.
Teljesen jó ez így. Mikor éjszakázik kitakarítok, filmezek, sorozatot nézek. Amíg alszik addig dolgozok. Mikor felkel én is végzek és ott az egész délután / este, meg ha szabadnap van akkor mindig kitalálunk vmi programot a minőségi időre.
3 éve vagyunk együtt, másfél éve közös albérletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!