Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor voltatok utoljára házastársatokkal hotelben csak úgy?
10 éve vagyunk házasok, de nagyon megbántam hogy hozzámentem.Azóta se lépett előre, pedig elsőnek hitegetett hogy pár év és megy feljebb a létrán majd.Van már két gyerek, ezért nem akarok válni, most is itthon vagyok a kicsivel.
Még vacsorázni sem visz el, pedig hogy hitegetett az elején.
Még a régi kocsiját se tudta lecserélni, alig férünk be a gyerekekkel, hajnalban mikor megy dolgozni az egész környék felébred mert az öreg suzukinak még a kipufogója is lukas.
5 órakor ezt kell hallgatnom nekem is.
Megvárom míg a kicsi lesz 4-5 éves és elválok, legalább olyan pasit szeretnék aki csak úgy spontán elvinne vacsira, meg néha szállodába,vagy wellnesz, mint a többi nőt, ahogy elviszi a párja.
Mert kedves kettes, te mit teszel a kapcsolatért? Olyan unalmasak már ezek az egyoldalú siránkozások, mindjárt jön, hogy gyereket nevelsz, meg takarítasz, na bummm. Te miben léptél előre? Nyilvánvalóan te egy istennő vagy, te mindent megteszel neki, ő pedig semmit, teljesen jogos elvárásaid vannak, hát hogyne.
S mielőtt jönne a siránkozás, ennek semmi köze annak ki milyen nemű, valszeg ha olyan csoda ember lennél, emberi természetből adódóan motiválná az ember a párját arra, hogy viszonozza a szeretetet. Valószínű azért nem csinál semmit, mert nincs is mit viszonozni, csak elvárás van.
Csak úgy soha nem voltunk. Ha nyaralunk, akkor megyünk hotelba. Legutóbb augusztusban voltunk nyaralni, előtte évekig nem, így jött ki a lépés.
Volt szex is, de itthon is van elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!