Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mikor voltatok utoljára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor voltatok utoljára házastársatokkal hotelben csak úgy?

Figyelt kérdés
Akár 1-2 éjszakára. Volt szex?
2021. okt. 15. 12:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Egy hete és igen volt.
2021. okt. 15. 12:52
 2/14 anonim ***** válasza:
56%

10 éve vagyunk házasok, de nagyon megbántam hogy hozzámentem.Azóta se lépett előre, pedig elsőnek hitegetett hogy pár év és megy feljebb a létrán majd.Van már két gyerek, ezért nem akarok válni, most is itthon vagyok a kicsivel.

Még vacsorázni sem visz el, pedig hogy hitegetett az elején.

Még a régi kocsiját se tudta lecserélni, alig férünk be a gyerekekkel, hajnalban mikor megy dolgozni az egész környék felébred mert az öreg suzukinak még a kipufogója is lukas.

5 órakor ezt kell hallgatnom nekem is.

Megvárom míg a kicsi lesz 4-5 éves és elválok, legalább olyan pasit szeretnék aki csak úgy spontán elvinne vacsira, meg néha szállodába,vagy wellnesz, mint a többi nőt, ahogy elviszi a párja.

2021. okt. 15. 13:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
1 vagyok 21 éve vagyunk együtt,ugyanez volt mint a kettesnél vártam.Aztán rájöttem,hogy ha nem kezdek valamit akkor így halok meg.Elkezdtem én csinálni programokat és motiváltam.Megkértem ismerőst vagy fizettem ismerősnek,mert az kevesebbe kerül mint egy felvígyázó és elvittem az ösdzekuporgatott pénzemből,pedig ő jobban keresett.Azóta kedvet kapott és végre elvisz magától is nem kell fapofákat vágnom.Nálunk bevált pedig mi is a nulláról kezdük.Lett életkedve meg nekem is .De ha a te férjed még ezek után is sz.. a fejedre akkor tuti elválnék.
2021. okt. 15. 13:23
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Mert kedves kettes, te mit teszel a kapcsolatért? Olyan unalmasak már ezek az egyoldalú siránkozások, mindjárt jön, hogy gyereket nevelsz, meg takarítasz, na bummm. Te miben léptél előre? Nyilvánvalóan te egy istennő vagy, te mindent megteszel neki, ő pedig semmit, teljesen jogos elvárásaid vannak, hát hogyne.

S mielőtt jönne a siránkozás, ennek semmi köze annak ki milyen nemű, valszeg ha olyan csoda ember lennél, emberi természetből adódóan motiválná az ember a párját arra, hogy viszonozza a szeretetet. Valószínű azért nem csinál semmit, mert nincs is mit viszonozni, csak elvárás van.

2021. okt. 15. 13:24
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Hármas, köszönöm a megerősítést, így kell ezt csinálni, igazi emberi dolog, túl teszi magát a büszkeségén és cselekszik, hogy megoldja a problémát. Felettébb méltányos és becsülni való jellem, olvasni is jó az ilyet.
2021. okt. 15. 13:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
5 köszönöm baromi nehéz volt letenni a büszkeséget,de már nem vagyunk 20 évesek,hogy várjunk.
2021. okt. 15. 13:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak úgy soha nem voltunk. Ha nyaralunk, akkor megyünk hotelba. Legutóbb augusztusban voltunk nyaralni, előtte évekig nem, így jött ki a lépés.

Volt szex is, de itthon is van elég.

2021. okt. 15. 14:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#3 Hatalmas respekt es tisztelet neked, en meg ilyet notol nem hallottam. Kar hogy ritka vagy, mint a feher hollo.
2021. okt. 15. 15:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Még soha, nem szeretjük a hoteleket. Inkább apartmanokat foglalunk, ha azt nagyon nagyon nem találunk akkor valami panziót.
2021. okt. 15. 15:47
 10/14 anonim ***** válasza:
75%
8 köszönöm hidd el nagyon nehéz volt,a mi életünk se egy gyalog galop.Voltak hullámvölgyek,bepróbálkoztak nála is és nálam is.De rájöttünk,hogy ott mikor az élet vége közelit kivel lennék szívesen.Rájöttünk arra is,hogy ha már gyerekek vannak nem áll meg az élet.Nagyon sok irigyünk volt, van és lesz,de egységben az erő,ha az egyik lent van a másik fel kell húzza.Van mikor a saját makacs jellemünktől nem tudunk boldogok lenni.És kell az a kettesben úgy mint akkor mikor először egymásra néztünk.De ha ezt se értékeli a másik akkor el kell engedni.
2021. okt. 15. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!