Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy mondtátok meg a házastárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondtátok meg a házastársatoknak, hogy válni akartok?

Figyelt kérdés
Teljesen kihűlt a kapcsolatunk, de nem szoktunk veszekedni. Nem hiszem, hogy a feleségem válni akarna vagy számítana arra, hogy válni akarok. Hogy mondjam el, hogy ne legyen nagyon sokkoló?

2021. szept. 5. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Az még nem jutott eszedbe, hogy beszélj vele, hogy neked ez így nem jó és min lehetne változtatni? Egy idő után minden kapcsolat ellaposodik, ha nem foglalkozol vele. Gondolom okkal vetted el azt a nőt, nem azért, hogyha meguntad eldobd mint egy játékbabát. Mindenképp sokkoló lesz neki, ha azt hiszi minden ok, te meg a semmiből közlöd, hogy viszlát. Ha menthetetlen a dolog akkor persze el kell válni, de egy esélyt azért adhatnál, hogy megmentsd a házasságodat. Nyisd ki a szád.
2021. szept. 5. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jo lenne ha először nem válni akarnál hanem csak megmondanád hogy bajod van.

Mond el hogy mi bánt mit érzel. És hagyd hogy megpróbáljatok egy kicsit dolgozni a kapcsolatért. És ha nem javul a helyezett néhány hónapig, akkor utána elkezdheted a válást. Igy már nem éri hideg zuhanyként a dolog, és te is adtál esélyt hogy változzanak a dolgok.

2021. szept. 5. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Én többször mondtam neki hogy nekem gondok vannak vele is és a hozzáállásával. Jó, jó! Ennyi volt a válasz. Aztán kiborult a bili, mondtam hogy be adom a válást. Azóta nem beszélünk de még egy háztartásban vagyunk.
2021. szept. 8. 05:39
 4/4 anonim ***** válasza:
OFF: azért durva, hogy nálunk áll a bál minden egyes nap, szegény gyerek is ezt látja, mégis olyan magatehetetlen vagyok, hogy képtelen vagyok felállni és kilépni. Eszem ágában se lenne kilépni egy olyan kapcsolatból, ahol békében együtt lehet élni, és valamikor még szerelem is volt köztünk.
2021. szept. 18. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!