Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltöznél a párod nagyijához,hogy vigyázni tudjatok rá?
Mi lenne ha kipróbálnád? Előre tisztázhatnátok, hogy mondjuk kipróbáljátok egy-két hétig, milyen ott lakni, és meglátjátok. Az is lehet, hogy megengedi hogy otthonosabbá tegyétek magatok számára a fenti lakrészt. Vagy nézhetnétek a környéken eladó/ kiadó házat vagy lakást.
Megértem, az én párom egyik rokonához sem költöznék, nem szeretem őket.
De volt olyan párom, akinek nagyon szerettem a családját, és ha ilyen helyzetbe kerültek volna, igyekeztem volna megoldást találni rá, hogy működjön. Bár a költözés nekem is necces lett volna. Járd körül a témát magadban, hogy egyáltalán szeretnél e segíteni ebben.
A párodnak láthatóan nagyon fontos a nagyi. Ha elzárkózol teljesen, lehet, hogy nem marad meg a kapcsolat..
Hát ez elég kellemetlen helyzet, de nem hiszem hogy megoldás lenne a problémára az, ha odamennétek.
A nagyik általában eleve olyanok hogy kényeztetni akarnak, valószínűleg sütne-főzne rátok ami plusz teher.
Ezenkívül azt írod hogy nem lehet vele bírni, mindig tesz-vesz, pedig eltiltotta az orvos. Gondolom ti dolgoztok, nem tudnátok folyamatosan felügyelni, max. a szabadidőben, amit pedig egymásra kellene fordítanotok. Lehet hogy ez sokakban kiveri a biztosítékot, de szerintem egy jobb, barátságos idősotthont lenne érdemes keresni neki. Nem tudtok 0-24 vigyázni rá ha belegebedtek sem. És egymással is foglalkoznotok kell valamikor, különben a kapcsolat is rámenne.
De abban nincs igazad hogy a te anyukádnál okés lakni, a párod "anyukájánál" már nem, de ezt úgy láttam fentebb kifejtették.
Én nem mennék. Nincs jó tapasztalatom az öregekkel (éltem együtt saját nagyszülővel), és egy rémálom volt. Soha többé semmi pénzért.
Most mondhatnák azt, hogy nem akarsz alkalmazkodni, mert most is a te anyukádnál éltek. De először is, ő hozzátok korban közelebb áll, jobban megért titeket, valamint nincs kényszerhelyzetben, hogy a segítségetekre szoruljon, zehát önellátó és nincs vele gondotok. Kvázi mintha ott sem lenne. Na, a nagyival ez nem így lenne. Már ebben is más a két élethelyzet. És ti most nem is azért laktok anyudnál, mert muszáj, hanem mert így kényelmes. A nagyszülővel ez megintcsak máshogy van. Teljesen más a két dolog.
Szerintem ha ő akar, menjen. Ez különben is az ő és az ő családjának a dolga. Sem feleség, sem rokona nem vagy, hogy kötelező legyen neked is menni és felelősséget vállalni egy olyan emberért, akihez semmi közöd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!