Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Közös házban éltek a pároddal/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös házban éltek a pároddal/férjeddel, vagy az csak a tiéd / csak az övé?

Figyelt kérdés
Abban a helyzetben vagyok, hogy a páromnak van egy lakása, nekem nincs. Ha összeköltözünk/elvesz feleségül, akkor ebből nem szokott konfliktus lenni hogy az ő lakása amiben élünk? Vagy ezt nem érzitek kellemetlennek?
2021. szept. 18. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nálam ez csak akkor jött elő, ha elkezdtek a fejemre nőni. Olyankor emlékeztettem őket, hogy azért ne a nyúl vigye már a vadászpuskát és vegyenek vissza egy csipetnyit/gondolkozzanak el. Amúgy meg otthon voltak nálam, nem éreztettem velük, hogy csak vendégek vagy ilyesmi.
2021. szept. 18. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Hivatalosan még csak nem is övé, hanem a szüleié. Soha nem volt ebből konfliktus kettőnk között. Nekem a lelkemnek néha kellemetlen, nem is nagyon szoktam beleszólni a maradandó átalakításokba. De ő mindig biztosít róla, hogy ez a lakás az én otthonom is, mindenben kikéri a véleményem.
2021. szept. 18. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Személyfüggő...van aki folyamatosan érezteti a párjával hogy az az övé...

Én pl. sose éreztetném,és azon lennék hogy közös otthonunknak tekintse.

De nyilván ehhez kell a másik jó hozzáállása is.Úgyhogy gyakorlatilag maga a kapcsolat határozza meg lesz-e ebből probléma.Mert ha minden szép és jó,akkor nem lesz ezzel gond.Ha lesznek problémák,akkor terítékre kerül majd ez is.

És ami még probléma szokott lenni az illető szülei...főleg ha van közük a lakáshoz...megtudják keseríteni a másik életét a folytonos sérelmekkel,és emlékeztetésekkel,hogy az az ő lakásuk.

Elvesz feleségül,ami azt jelenti jó a kapcsolatotok.Azon kell ügyködnötök mindkettőtöknek hogy jó is maradjon,nem csak vegetálni,hanem tenni is érte...és ha jó marad a kapcsolat,akkor ki van zárva annak az esélye,hogy terítékre kerül kinek a lakásában éltek.

2021. szept. 18. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Közös. Mindketten albérletben laktunk előtte, majd közös albiban és aztán vettünk közös házat. Őszintén, én nem költöztem volna oda senki házába úgy hogy semmit nem tettem bele. Számomra ez kényelmetlen érzés lett volna, vendégnek érezném magam a házban. De ez személyiség függő, van akit ez nem zavar és nincs ebből konfliktus. Nálunk anyósom is tett bele a házba, de szerencsére ebből sincs összetűzés, nem szól bele semmibe és nem érezteti hogy köze lenne a házhoz (papíron neki egy kis rész sincs a nevén).
2021. szept. 18. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
Elváltam, vettem egy házat, megismerkedtem felújítási idő alatt a párommal. Azóta együtt vagyunk úgy hogy egy forintot sem tett bele, de azért érzi hogy nem az övé (is) erről már beszéltünk. Ki akarja a ház felét fizetni hogy magáénak érezze. Vannak önző és önzetlen emberek.
2021. szept. 18. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
*Hogy magáénak is érezze!*
2021. szept. 18. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerjük a barátodat, így erre nem lehet mit mondani.
2021. szept. 19. 10:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Anyáméban 😃

(mikor papám meghalt választhattunk, hogy az övébe vagy anyukáméba költözünk - amúgy egy telken van a kettő)

2021. szept. 19. 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Közösen bérlünk, igen. Saját nincs és nem is lesz.
2021. szept. 19. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!