Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azoktól kérdezem, akik élettár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoktól kérdezem, akik élettársi kapcsolatban vannak. Ti az anyagi oldalát hogyan oldjátok meg a közös költségeknek? Értem ez alatt a számlákat, konyhai kiadásokat, autó fenntartását..stb. Ki fizet és mennyit. A közösen nevelt gyerek csak az enyém.

Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 15:19
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem természetes volt (amikor a barátnőmhöz költöztem, az ő lakása volt), hogy a rezsit egy az egybe én fizettem. Kaját, tisztítószereket felesben, mozit, színházat, heti kikapcsolódást is felesben. Nyaralásokat én.

(Magának ruhát, kozmetikumot, és saját autójába tankolást mindenki magának).

Úgy voltam, hogy a rezsi teljes kifizetésével kompenzálok valamit abból, hogy én lakom az ő lakásában. (Gyerek egyikünknél sem volt).

2021. szept. 13. 16:44
 42/48 anonim ***** válasza:
33%
41 Hát ez az, hogy úgy nem nehéz.Azért nem mindegy hogy 2 vagy 3 ember után fizeted a rezsit...
2021. szept. 13. 16:49
 43/48 anonim ***** válasza:
40%

40 Jaaa tehát ha valaki összejön egy gyerekessel utána neki kéne eltartani a gyereket?Aztán csodálkoznak a gyerekesek, hogy a kutyának sem kellenek.:D

Most itt nem egy olyan kapcsolatról van szó, ahol közös a gyerek, vagy gyerektelen a pár.Az egy dolog, ha valaki a párját néha meghívja, de hogy egy idegen gyerekét is pénzelje életvitelszerűen, az nagyon nem egy kategória.

2021. szept. 13. 16:52
 44/48 anonim ***** válasza:
79%

43#

Mindenki úgy csinálja ahogy neki jól esik. Én nem fogok másképp viselkedni az itt olvasott válaszok miatt. Nekem a párom és a gyereke is fontos szerepet tölt be az életembe. Ami tőlem tellik megadom nekik, ahogy ez fordítva is igaz. Ha már együtt élek velük, akkor ők a családomnak számítanak, és a gyerek sem csak egy megtűrt valami.

2021. szept. 13. 17:00
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
#44 csak amiket írsz abból az jön le, hogy mindenkinek így kellene. Ez így elég korlátolt, mert nem veszi figyelembe azt, hogy igazából vak vagy más élethelyzetekre, amilyen jellegű tapasztalataid nincsenek.
2021. szept. 13. 17:05
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
44 Ez az, hogy mindenki csinálja úgy ahogy jónak látja.Leírtad a vélemenyed, oké.Nem is érdekel senkit a véleményed olyan szempontból, hogy bárki is azt meg akarná valtoztatni.Pont az a baj, hogy te azt nem érted, hogy amiért te mindent IS kifizetsz ki tudja hán embernek, attól még másoknek sem jogilag sem erkölcsileg nem kötelessége így tenni.
2021. szept. 13. 17:05
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel ő rengeteget dolgozik, hozzám képest sok pénzt is keres, de sajnos itthon minden rám vár. Szerintetek jogtalan a kérésem, hogy adjon be egy kicsit nagyobb részt ő, hiszen rá is főzök,mosok...stb. És mégis csak az én lakásomat használja?"

Szerintem ezt mindenkèpp át kène beszèlni, hogy vagy ő is kb felé rèszt rèszt vesz a házimunkában (egyèbkènt ez lenne a normális, nem mentesül csak mert lifegője van, ez már nem az a korszak), vagy akkor igenis kompenzáljon anyagilag.

Úgy könnyű sokat dolgozni, ès sok pènzt keresni, hogy másra gondja sincs, nem kell sehova máshova időben odaèrni, csak hazamenni pihikèzni, ès minden alám van rakva. Ès mivel külön kassza van, ez így nagyon nem fair veled szemben, nagyon egyenlőtlen. Ès most nem a gyerek el tartás ról beszèlek, az nyílván nem dolga, de ő marha kènyelmes helyzetben van minden fèle szempontból.

2021. szept. 13. 19:44
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező külön kassza esetében én biztosan nem főznek, mosnék a páromra. Könnyű úgy sokat dolgozni és sok pénzt keresni ha valaki kiszolgálja.
2021. szept. 15. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!