Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól kérdezem, akik élettársi kapcsolatban vannak. Ti az anyagi oldalát hogyan oldjátok meg a közös költségeknek? Értem ez alatt a számlákat, konyhai kiadásokat, autó fenntartását..stb. Ki fizet és mennyit. A közösen nevelt gyerek csak az enyém.
20-as,mert ha albérletben élne a férfi akkor nem fizetne/dobna ki egy csomó pénzt minden hónapban? :D
Ott él, együtt élnek, közös a használat is,az pedig nem lehuzás.
Nem tudom ki hogyan van vele, de nekem fura ez a külön kassza dolog, meg fizesse a saját részét stb. Kb 3x többet keresek a páromnál, az ő gyereke is velünk lakik. Most én azt nem tenném meg hogy ha elviszem őket valahova kifizettetem a részüket, ha nem tudja kifizetni akkor meg ne vigyem magammal? Vagy ha én valami extra dolgot akarok otthonra akkor azt csak magamnak vennén meg nekik nem. Ha már társamként elfogadtam a párom, és a gyerekét is megszerettem, akkor nekem természetes hogy megadom nekik azt ami tőlem tellik. Ő is támogat és mellettem áll minden célom elérésében. Adjon ő többet a rezsibe mert ketten fürdenek, ketten melegszenek télen? Akkor is van fütés ha ők nincsenek ott.
Én a gyereket vásárolni is elviszem, sose jutott eszembe utólag azt kifizetettni. Ha szeretek valakit akkor nem forintban fogom mérni, meg abban hogy neki mennyi van. Ahogy a szemére se fogom vetni hogy nem tud annyit keresni mint én.
#24 az a lényeg, hogy valahogy az előnyöket, meg a terheket közösen kell. Az nem jó, ha az előnyök inkább az egyik oldalon vannak.
Meg ha nem ugyanannyit keresnek ez is olyan, hogy szebb azért, ha itt ott akibek több van az többet tol bele. ahogy ha bevásárlás van sem ugyanannyit visz aki erősebb, mint aki gyengébb.
Tök mindegy,h szoba vagy lakás bérlés, minden hónapban fizetne érte.
Gondoskodik némelyik igen,mert fizetsz/fizet érte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!