Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi ennek a problémának a neve?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zero-eco86 kérdése:

Mi ennek a problémának a neve?

Figyelt kérdés

A párom(nő), állandóan lekicsinyli saját magát, állandóan bizonygatni kell neki az ellenkezőjét. Nagyon függ a szextől is, hogyha ott valami nem olyan volt akkor egyszerre összedől. Féltékeny, már már betegesen. És állandóan attól fél hogy elhagyom, lecserélem, stb.

Az érdekelne, hogy mi ennek a problémának a neve. Először személyiségzavarra gondoltam, de abban nincs ilyen, és azok egyike se jellemző annyira rá. Legalábbis se borderline, se a nárcisztikus.

Szóval minek hívják ezt, tudom hogy van erre egy kifejezés, de nem jut az eszembe. Köszönöm a segítséget.

2021. szept. 1. 04:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
8%
faszhiány
2021. szept. 1. 04:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Önértékelési probléma a nőnél.
2021. szept. 1. 04:41
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam, csak azt hittem hogy ennek van egy szebb neve, mint az hogy önértékelési zavar. Nem is értem hogy miért nem jutott ez eszembe. Köszönöm.
2021. szept. 1. 05:24
 4/13 anonim ***** válasza:
7%
Nárcisztikus személyiségzavar
2021. szept. 1. 05:41
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Hogy értve kicsinyliti le magát?

A.multban nem tettél olyat amitol megingott a bizalma benned?

2021. szept. 1. 05:46
 6/13 anonim ***** válasza:
17%
Kár volt lepontoznod, mert nárcival élek együtt, ismerem az idióta tüneteket. Legfőképpen a szex az, ami tipikus.
2021. szept. 1. 06:27
 7/13 A kérdező kommentje:
De ez nem az. Épp ez az ami miatt nem tudom ezt rámondani. A nárcisztikus az más ennél. Az tényleg mindig jobb másoknál, Ő viszont épp ellenkezőleg. Ráadásul nem szeretem ezt a fogalmat, mert nagyon gyakran használják és osztják, és cimkézik. Mint amikor van egy kalapácsod, és mindent szegnek nézel. Kicsit így érzem néha ezt. De ettől még lehet hogy igazad van.
2021. szept. 1. 07:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Vedd ra hogy menjen el pszichológushoz
2021. szept. 1. 07:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljes önbizalomhiány. Ezen te csak akkor tudsz segíteni, ha ő is hajlandó a változásra.
2021. szept. 1. 07:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Ezen csak saját maga tud változtatni. Ilyen volt az exem is, míg velem volt ugyanez. Aztán rákényszerült munka miatt, hogy változtasson és valami elindult.
2021. szept. 1. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!