Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális hogy ilyen féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ilyen féltékeny lettem?

Figyelt kérdés
Tegnap a fagyizonal egy mondhatni szép lány szolgált ki minket. Trikó volt rajta amiből eléggé látszódott a melle. Ott álltam a párom mellett és tökre kélyesen nézett a barátomra miközbe adta a fagyit. Folyamatosan nézte aztán észre vette hogy hogy nézem őt és zavarba jött. Azt se tudta merre nézzen. Nagyon ki akadtam. Es nem hiszem el hogy a páromnak esetleg ez nem tetszett. Ki akadtam utána hogy mit képzel ez a lány. Nagyon rossz érzésem lett utána.
2021. aug. 30. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Lehetett látni, hogy együtt vagytok mint egy pár?
2021. aug. 30. 17:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Éppen akkor beszélgettünk nem fogtuk egymás kezét. Ezen kívül szerintem lehet látni
2021. aug. 30. 17:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, nem biztos hogy tudta, hogy együtt vagytok. Vagy lehet, hogy semmi kélyesség nem volt benne, csak beleláttad. A párod reagált erre valamit ami indokolná a féltékenységet?
2021. aug. 30. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Biztos hogy kélyesen nézett es nem zavarba volt inkabb mert a trikoja ami valoszinuleg munkahelyi dress code kellemetlenul erintette hogy egy parban levo pasi esetleg kellemetlen helyzetbe kerul a baratnoje elott. Nem lehet hogy a kinos nezest feltekenysegbol osszekeverted?

Amugy meg ha igy lenne parkapcsolatban meg kell tanulni azt a mondast hogy csak azt visznek akit tudnak. Erted?

Kelyesen nezett ra? Es? Ez csak ot minositi ha igy van viszont aki a masikat igazan szereti arra nezhetnek barhogy es lobalhatjak elottuk a mesztelen testuket barhogy ha dunszt azt szereti akivel egyutt van. Amugy meg vannak olyan szakmak ahol a mesztelen test latvanya mindennapos. Pl. Egeszsegugy. Sebedz, apolo es stb. Szerintem ne hagyd a zold szemu szornyet eluralkodni magadon. A lenyeg hogy a pasid hogy reagal nem az hogy a csaj mit tesz.

2021. aug. 30. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Ha viszont a csaj nezeset ertette felre es azt gondoltad mekkora r@banc akkor az meg teged minosit mikozben o csak a munkajat vegzi.

Szerintem probalj kevesbe feltekeny lenni, mert a tulzott feltekenyseggel csak el fogod marni a parod ha esetleg mar eljutsz odaig hogy mindenre ugrani fogsz es szova is teszed neki. Mondta a parod hogy milyen jo dombjai voltak a holgynek?

2021. aug. 30. 17:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyreszt keJes Nem ly-nal

Masrewzt a baratod nem viszonozta - mire voltal feltekeny?

Nem hiszed el h esetleg neki nem tetszett? Tehat semmit nem csinalt de belebeszeled a gyereket es hisztizel

Hogy ot bamultak? Inkabb buszke lennel hogy masnak is bejon a hapsid

Nokent irom nagyon gaz liba vagy

2021. aug. 30. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

* félig meztelen dekoltazsukat

A meztelen szot elirtam.

* ertetted felre

2021. aug. 30. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

6-os koszi en is elirtam a kejes szot. 😂

4-es vagyok. Hol tipozok hol meg elirom.

2021. aug. 30. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:
A sebészt is elírtam. De az a példa nem is kell, csak azért írtam, hogy mit szólna olyan szakmájú párhoz, akinek mindennapos az emberi test látványa.
2021. aug. 30. 19:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!