Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély új életet kezdeni 31 évesen ? Csekély anyagi lehetőségek között
Nagyon rendes a párom, és van aki szerint biztosan egy szavam sem lehetne de semmi törődést szeretetet nem kapok a kapcsolatban, ha én törődnék vele akkor sem igazán érdekli vagy nem viszonozza. Munkamániás sajnos egy kicsit.....Fiatalon azért közös programok szbkellene hogy legyen fontos legyen
😟😟😟😟😟
20 Nem is tudom mi lenne az amit ha tanulnék, biztosan többet is keresnék. Most az a munkám amit szeretek, de ugye ez kevés pénzzel jár. Sajnos sosem lehet tudni előre mi lenne jó.
Nem csinál azt velem amit akar, mert igazából semmi különöset csak ez nem szerelem hanem lassan ez is egy társberlet...
Nézz körül akkor az irodában, hogy a főnököd mit csinál és mennyit keres vele.
Minden szakterületen lehet feljebb jutni úgy, hogy közben ugyanazzal foglalkozol, csak profi szinten.
22. A főnököm szintén közalkalmazott , csak diplomával. De itt meg is rekedt a dolog, mert az érettségi eredményem annyira nem jó, hogy továbbtanulhassak. Max másik szakmát tudok megcsinàlni.... de akkor megint ott van, hogy MIT ami jobban fizet de amit meg is tudok csinálni, van hozzá elég tehetségem stb...
Nem minden ennyire fekete fehér. Meg ahogy írtam is, szeretem a munkám, nagyképűség nélkül írom jó is vagyok benne.... csak a fizetés gyatra. Agyaltam sokat de egyenlőre elfogadtam a helyzetem ,még az is lehet vele maradunk együtt élve de nem kapcsolatban. Ha már tarsberletre kényszerülök, inkább olyan akit 6 éve ismerek, és valaha szerettem.... mint esetleg egy vadidegen rigolyás ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!