Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély új életet kezdeni 31 évesen ? Csekély anyagi lehetőségek között
Nagyon rendes a párom, és van aki szerint biztosan egy szavam sem lehetne de semmi törődést szeretetet nem kapok a kapcsolatban, ha én törődnék vele akkor sem igazán érdekli vagy nem viszonozza. Munkamániás sajnos egy kicsit.....Fiatalon azért közös programok szbkellene hogy legyen fontos legyen
😟😟😟😟😟
13: Anyagi korlátok: szóval van egy rosszul fizető munkád és elhatároztad, hogy ez addig így lesz, amíg el nem éred a nyugdíjkorhatárt, mert hát neked ez jutott. Vagy megfordult-e már a fejedben, hogy változtass ezen? Szerintem ez komolyabb probléma, mint a (szerinted) nem működő párkapcsolatod.
Azt írod, hogy a párod egyébként egy rendes ember, csak hát munkamániás és (talán ezért érzed azt, hogy) nem törődik veled. Mit szólnál hozzá, ha azt az időt, amíg ő dolgozik, te is saját magadra fordítanád? Tanulhatnál egy olyan szakmát, amiből meg lehet élni, végre hasznosnak éreznéd magad, és lehet, hogy a párod is tudná ezt értékelni. Mert most csak azt látja, hogy van egy semmit érő munkád és amíg ő előre lépeget, addig te elvagy a szarban. Lehet, hogy ezért nem lát közös jövőt veled.
14 Közalkalmazott vagyok, így ez nem elhatározás kérdése ... itt fix a bér. Az albérlet árak meg tudjuk milyenek. A szakmám az, amit mindig is szerettem volna, gyerekkoromtól fogva, és szeretem is csinàlni, csak ugye a fizetés igen gyatra. A párom sem egy milliomos üzletember, kétkezi szakmája van de ugye egy közalkalmazotthoz képest még az ő fizetése is jóval több. Gondolkodtam énis egy időben, hogy továbbtanulok de felsőfokúhoz nincs elég tehetségem , másik szakmával meg kitudja előrébb lennék e... nem beszélve arról 270 ezer plusz vizsgadíjat fizessek ki. Nem ennyire fekete fehér a dolgok, hogy oké, holnaptól váltok munkát és kétszer ennyit fogok keresni...
Meg őszintén ha jobban keresnék az a párkapcsolati problémámon mit javítana ? Attól majd szívesebben eljönne velem mondjuk sétálni vagy a családomhoz látogatóba ? ....
A
"Csekély anyagi lehetőségek között"
Nőként?! Simán! :D Egy 31 éves férfitól már saját lakást, de minimum egy egész lakás egyedül bérlését várja el a nők 90%-a, de te szerencsére nő vagy. Természetesen fogsz tudni párt találni így is, hogy anyagi értelemben lényegében sehol nem tartasz.
Itt arról van szó, hogy ha jobban keresnél, akkor nem kellene tőle függnöd. Ha holnap ki akarnál lépni a szarból, akkor ki tudnál. Így meg azt csinál veled, amit akarsz, lépni sem tudsz.
A 270 ezer + vizsgadíj az befektetés saját magadba, ami később többszörösen megtérül, ha valóban értelmes képzésre adod ki. Nézz utána támogatásoknak, stb. Én nem sajnáltam magamtól, 5 évig ültem munka mellett az iskolapadban, hó végén vajas kenyeret ettem, mert a képzés alatt alig fizettek, tanultam orrvérzésig, de meg is lett az eredménye. Olyan szakma és tudás van a kezemben, hogy 5 perc alatt találnék új munkahelyet. Jól is keresek, anyagi gondom nincs.
Nyilván nem holnaptól fogsz kétszer annyit keresni, de ha el se kezded, akkor soha nem fogsz, viszont az időd így is-úgy is eltelik.
A kérdésed pedig egy új élet esélyére vonatkozott. Ha nem teszel érte, akkor nincs esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!