Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élet adott nekem és a volt páromnak egy második lehetőséget a kapcsolatra egymással. Elrontottam. Jelenleg úgy tűnik vissza vonhatatlanul. Adódhat harmadik lehetőség?
Figyelt kérdés
Az elsőnél tényleg egyikőnk sem állt készen a kapcsolatra. Barátok lettünk, össze vesztünk. Hónapokig nem beszéltünk egymással. Majd történt valami megmagyarázhatatlan és újra felkeresett. Én nagyon szeretem, ő is csak szakítottunk mert adódtak külső problémák amiket jelenleg nem tudunk leküzdeni. Lehetséges hogy később (pár hónap vagy év múlva) mikor már minden körülmény jó lesz, hogy újra együtt leszünk?
Ha addig tartjuk a kapcsolatot több esély van rá?
Volt már valakivel hasonló?
Sok ismerősöm van akik újra kezdték egy idő után és azóta is együtt vannak.
Kivel volt már ilyesmi? Van erre esély?
Jelenleg nem akar kapcsolatot és mikor fél évig külön voltunk se volt kapcsolata
2018. jan. 13. 23:49
1/13 anonim válasza:
Egy barátnőmmel pont ez a helyzet. Most boldog a pasival. Úgyhogy próbáljátok meg oszt vagy sikerül vagy nem :)
2/13 anonim válasza:
Én az ilyenben nem hiszek. Oka volt a szakításnak, ráadásul nem is az első alkalom volt. Ha eddig nem működött a kapcsolat, akkor mitől működnek harmadszorra? Lehet közben talál valakit vagy te találsz valakit.
3/13 anonim válasza:
Ami elsőre nem működik, az nem fog se másodjára, se harmadjára. Az a baj, hogy ha egy kapcsolatot a körülmények határoznak meg, soha nem lesz normális. Soha nem lesz olyan, hogy minden körülmény adott. Ha egy kapcsolat nem működik nehéz körülmények között, akkor hiába működik mikor minden jó.
4/13 anonim válasza:
Kiástátok a döglött kutyát, büdös volt, hát inkább visszatemettétek. Erre te másodszor is ki akarod ásni.
5/13 A kérdező kommentje:
Szülők miatt. Tudtommal nem fogunk mindig otthon élni.
2018. jan. 14. 00:27
6/13 anonim válasza:
Hát ne haragudj meg, de ahol a szülők miatt nem működik a kapcsolat ott nem is akarják, hogy működjön. Ez egyszerűen nem kifogás egy szakításra.
8/13 anonim válasza:
Ha a körülmények tönkre tudták tenni a kapcsolatot, akkor nem érdemes folytatni.Majd ha Ti vállaljátok érte a felelősséget, akkor érdemes elgondolkodni. Ha már nem a szomszéd néni Cili cicájára akarjátok kenni a saját sikertelenségeteket, hanem Ti magatok megoldjátok a problémáitokat, akkor meg lehet próbálni még egyszer.
9/13 anonim válasza:
2x sem működött, időpocsékolás tovább próbálkozni és mindig másra kenni a sikertelenségeteket.
10/13 anonim válasza:
Oké,egyszer összebalhéztatok,aztán béke,ez még lehetett volna működőképes is akár.Viszont most megint vége.Ami nem megy,azt ne erőltessük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!