Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember 4 hónapig beszélget egymással neten (személyesen nincs rá lehetőség) kialakulhat valami a 2 fél között?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 15:44
1/8 anonim válasza:
4 hónap az nudli én 3 évig voltam szerelmes egy netről ismert fiúba akivel soha nem találkoztam de napi 5-6 órát beszéltünk. Ezek valóban mély érzések, mert az embert nem a külsejéért szereted hanem azért aki. :)
7/8 Esprimo Mobile válasza:
Persze hogy lehet szerelem féle érzés, csak ha mondjuk a távolság miatt nem lehet köztetek semmi komoj kapcsolat akkor érdemes lenne környékbelivel is ismerkedned. Sajnos nekem nem azt osztotta a sorsológép hogy magas jóképü legyek és jómódu családba szülesek. 1995-ben amikor még 13 éves voltam és csak álmodozhattam róla hogy legyen othon számitogép és internet még a suliban sem volt , a városi könyvtárba jártam netezni , 5 gépvolt , ingyen volt de órákal elötte kellet idöpontot kérni hogy aztán visszamehes adott idöpontra hogy 30-percre elé ülhess egy fojton lefagyo penti 2-es elé amit a könyvtáros loginja nélkül ujrainditani sem tudtál és nevéhez méltóan katintásonkét 2-perc alatt reagált. Ezen a csúcstechnikán chatelgetve megismerkedtem egy tölem 200-km-re lakó kis településen élö lányal. Elöször e-mail címet váltottunk, majd mivel ö még nálam is sokal kevesebbet jutott nethez, póstai levél címet és a netet hátrahagyva kb heti 1 levélváltásal levelezni kezdtünk és nagyon megszeretük egymást , néha néha telefonáltunk is egymásnak de ugye akkor nemtudtuk rövidre fogni és drága volt a nem körzeten belüli hivás. Küldtünk egymásnak fényképeket képeslapokat ö küldött egy kis szövet darabon mmintát a kedvenc parfümjéböl , én küldtem neki magnokazettát hangüzenetemel meg kedvenc zenéimel. Kicsit másképp müködött akkoriban a megosztás , de a nyügösége mellet megvolt a kézenfoghatobb varázsa annak hogy amit szépnek tartottunk és belefért egy levelezö boritékba azt már küldtük is egymásnak szeretetünk jeléül. Kb 5-évig tartottuk a kapcsolatot igy levélben.Talán 100-levelet is váltotunk amiket egy cipös dobozban örzök a mai napig .Ami érdekes 1999-körül egy hozám közeli településre jött, igy megbeszéltünk egy talit ,elugortam az 50-km-re lévö kistelekre a kis simson swalbe-mal. Egy kertes ház elött taliztunk egy rokonuknál volt. Jól elbeszélgetünk csak zavarba voltunk , leültünk egy fatövébe a rokon 2 3-5-éves gyerköcei ott leskelödtek meg odajöttek megszórni a fejünket pitypangal. Csak itt jött a rossz dolog, persze látunk egymásrol azelött is fotókat, de kicsit kisebb termetünek gondoltam öt ,sokkal nagyobb volt a lány én nálam. Látam rajta hogy neki se jövök be mint pasi. Pedig menyi szerelmes levelet irtunk egymásnak tisztaszivböl. Végülis a távolságnak köszönhetük hogy anyira vágytunk egymásra, mert ha szomszédként ismerjük meg egymást akoris barátok letünk volna, de nem éreztünk volna szerelmet ,vágyat egymás iránt , ezt szomorunak tartom. A tali után is tartottuk a levelezést de egyre ritkában , párjaink lettek , tért hóditott az internet, igy a cipös doboz emlékei örökre megmaradnak de már rég nemgyülnek tovább. Kérlek ne érsd ugy hogy akivel beszélgetsz az életben nemlehetne valoban az igazi a számodra hogy te is ugy járnál mint én ha taliznál vele. Csak szerintem nem éri meg nagyon beleélni magunkat fizikailag elérhetetlen kapcsolatba. Elnézést hogy hoszú voltam. Szia
8/8 anonim válasza:
Nagyon megható, tanulságos és szép történet, köszönöm hogy megosztottad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!