Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Albérlettel, kajával és minden egyébbel nagyjából
mennyi pénzből jöttök ki egy hónapra a párotokkal?
Figyelt kérdés
Most szeretnénk összeköltözni a barátommal, Budapest belvárosában tervezünk lakni, és jól jönne néhány tapasztalat, hogy ha nem túl költekezően, de azért nem is mindenen spórolósan szeretnénk élni, akkor mennyiből lehet kijönni kb. Albérletre rezsivel együtt max 150000-ret szánnánk. Kaja plusz minden más, ami az önellátásunkhoz kell, kijön max 150-ből szintén? Ketten együtt keresünk kb. 600000-ret, és jó lenne ha félre is tudnánk tenni, ezért maximum a bevételünk felét költenénk el havonta. Persze még jobban örülnénk, ha kevesebből is meg tudnánk oldani, így várom a tapasztalatokat.
Mi ketten elunk a baratommal albérletben, két autót tartunk fent, plusz én most egyetemre járok, 1 millió körül van minden hónapban amit osszvissz költünk.
2021. aug. 3. 19:08
12/22 anonim válasza:
#11 az azért elég beteges összeg. :O
2021. aug. 4. 08:24
13/22 anonim válasza:
Mi ketten elunk a baratommal albérletben, két autót tartunk fent, plusz én most egyetemre járok, 1 millió körül van minden hónapban amit osszvissz költünk.*
Jól van új gazdag rozália ne magadból indulj ki , mert gazdag apuci meg anyuci és tele ver pénzel meg a baráotd.. élettelen fruska,,
2021. aug. 4. 17:00
14/22 anonim válasza:
13: Miért is vagyok élettelen? 12 orat dolgozok én, és a párom is minden nap. Emellett egyetemet vegzek, kozgaz szakon. Az alberletunk 250 ezer Ft alapbol havonta+ rezsi+ kaja.
2021. aug. 4. 17:21
15/22 anonim válasza:
#14 Ehhe... szóval közgét tanulsz és szerinted megéri 250-et kiadni egy albérletre havonta. Kezdem érteni, hogy miért tartunk ott ahol, legalábbis gazdasági értelemben...
2021. aug. 5. 08:44
16/22 anonim válasza:
15: aha, nekünk megéri kiadni 250-et, sot meg többet is akar egy ilyen lakásért, nem 100 ezerert egy lelakott szarban lakni. De egyébként nem tudom feltunt-e, hogy a havi 1 millió költségünk 1/4-e meg csak el lakásra… masok a fizetésük felet is elköltik albérletre 😁
2021. aug. 5. 10:34
17/22 anonim válasza:
#16 nekem az tűnt fel, hogy közgésként nincs annyi eszed, hogy valójában hatalmas összeget dobtok ki az ablakon. Ennyiből egy ilyen lakás törlesztését is simán lehetne fizetni. De hát ahogy mondani szoktam volt, diplomához észt nem adnak... Viszont tetszik, hogy még büszke is vagy a hülyeségre. :D
2021. aug. 5. 11:15
18/22 anonim válasza:
Jezusom🤣 Na az is hulye aki hitelt vesz fel,főleg akkora hitelt hogy havi 250 legyen a törlesztője.
2021. aug. 5. 14:06
19/22 anonim válasza:
Szóval a kukába dobni 250ezret sokkal megfontoltabb döntés, mint hitelt fizetni akár a teljes összegből, akár egy részéből. Te is pénzügyi zseni vagy, ugye 18-as? :D
2021. aug. 6. 09:34
20/22 anonim válasza:
Igen, sokkal jobb. Gondolj már be az ostoba agyaddal, hogy mi lesz ha nem mindig leszünk ilyen anyagi helyzetben 😆 Akkor mi a picsabol fizetek meg 20 evig havi 250-et… ostoba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!