Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csajok, titeket nem zavar, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, titeket nem zavar, ha a párotok több házimunkát végez, mint ti?

Figyelt kérdés

Lassan három éve együtt élünk, és kiderült, hogy a párom elég házias. Megcsinál mindent, mind bent, mind kint, ráadásul elég szépen, elintéz mindent, be is vásárol, és a főztjét pedig imádom! 😍 Ehhez hozzájárul az is, hogy úgy alakult, hogy én egy nap 9-10 órát is a munkahelyemen vagyok, ő pedig vállalkozó, ezzel együtt kötetlen munkaidővel.

Alapjáraton nem zavar, hiszen ha tudok, persze besegítek, és ő is azt mondja, hogy szívesen megcsinálja ezeket, viszi a háztartást. Így több időnk marad egymásra.

Azért kezdett el zavarni, mert anyum az utóbbi időben rendszeresen piszkál ezzel, amikor találkozunk vagy beszélünk, hogy "ne engedjem, hogy kivegye a kezemből a porszívót, meg fog pattanni, ha rájön, hogy nem kezelem férfiként!" Meg "egyszer majd megunja, és talál valakit, aki férfiként tekint rá!" Stb. Ilyenek. Az egész élete arról szól, hogy kiszolgálja apámat, 8 óra munka után.. És a baráti körünkben is kiderülnek sorra, hogy a csajok végzik a házimunka javát, és kb. hasra kéne esni, amikor a fiúk egyszer-egyszer elmosogatnak.

Szóval teljesen elbizonytalanított. Tényleg ilyen rossz "asszony" vagyok? Mi a normális, nálatok hogy működik ez?

Ez az első komoly kapcsolatom, a férfiak tényleg így működnek?

Egyre jobban úgy érzem, hogy anyumnak talán igaza van, és sokkal aktívabbnak kéne lennem otthon.

🙏♥️

2021. júl. 27. 10:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem kicsit vond ki anyádat a magánéletedből. Én is így tettem, mert amikor anyámnak meséltem, hogy milyen normális párom van, mindig azt mondogatta, hogy majd idővel úgyis elkényelmesedik meg mit tudo én. Nekem meg semmi szükséges erre a negativitásra. Szerintem neked is jót tenne, mielőtt telebeszéli baromságokkal a fejed.
2021. júl. 27. 12:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is párom a háziasabb, férfi létére. Sose éreztem ezt gondnak, meg nekem sem "büdös az otthoni meló". Ha ő fáradt, akkor én csinálok meg mindent, csak ő enyhén hiperaktív (orvosilag igazoltan), így általában hazajön, és pörög, mint a búgócsiga, amit házimunkával vezet le. Mondjuk én a főzést nem engedem át, csak nagyon ritkán, mert azt nagyon élvezem csinálni :)

Szerintem is egyébként csak az a gond, ha a másik belekényelmesedik ebbe, erre jó odafigyelni. Máskülönben az csinálja a házimunkát, akinek több ideje, energiája van rá.

2021. júl. 27. 13:55
 13/18 A kérdező kommentje:

11: Hát igen, teljesen egyetértek veled, anyum is elég mérgező tud lenni, de azért tisztességgel felnevelt. Szóval legfeljebb redukálni tudom a kapcsolattartást..

12: Örülök, hogy nálatok is minden rendben és balanszban van - éljenek az igazi férfiak! ☺️☺️

2021. júl. 27. 14:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem azt mondtam, hogy szakítsd meg a kapcsolatot, vagy akár redukáld a találkozást: egyszerűen válogasd meg, mit mondasz el, mit nem. Nem kell mesélni arról, hogy ki mennyi házimunkát csinál pl., ez eléggé magánélet, meg senkinek nincs hozzá köze.
2021. júl. 27. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

fordítva a kérdés miért nem hangzik el soha a férfiak szájából?!

Titeket nem zavar, ha az asszony végzi a házimunka nagy részét?

2021. júl. 27. 16:04
 16/18 A kérdező kommentje:

14: Rendben, bár így is igyekszem minimalizálni! 😊

15: Szerintem ne vigyük el erre a témát. Pont abban a korban vagyunk, hogy a férfiaknak is igényük van a változásra, így hát bátorítsuk inkább őket! ♥️

2021. júl. 27. 16:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek semmi köze hozzá, hogyan vezetitek a saját háztartásotokat. Az édesanyádnak sem. Ez nem vita tárgya. Mi közösen vezetjük a közös háztartásunkat, aminek a költségeit közösen teremtjük elő. Nálunk történetesen a férjem főz, mert ő szeret főzni, én meg nem. Mostanában többnyire rendelünk, mert iszonyú elfoglaltak vagyunk, de valóban, őt is mindenki szentté avatja, aki megtudja, hogy főz. Kizárólag magasan kvalifikált emberekből álló ismeretségi körben, ahol a nőknek is kivétel nélkül minimum diplomája van, de doktori fokozata is a többségnek. Szóval ja. Isten hozott mindenkit a XXI.sz-ban. Szard le, irigyek.
2021. júl. 27. 17:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Az én férjem is ilyen. Megcsinál minden házimunkát, főz, bevásárol. Mire hazaérek, vagy ráérnék, már mindig minden kész szokott lenni. Egy ideig lelkiismeretfurdalásom volt miatta, meg próbáltam minél többet besegíteni neki, de aztán megszoktam. Könnyű belekényelmesedni egy ilyen helyzetbe.
2021. aug. 17. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!