Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak,akik még nem vettétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,akik még nem vettétek el a párotokat,nem jegyeztétek el. Miért nem?

Figyelt kérdés
Mi az oka annak ha több év együtt járás után sem teszitek meg ezt a lépést? Mire vársz,hogy a párod mellett megismerd az igazit?

2021. júl. 12. 18:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%

Mert ő olyan, hogy nem akar házasodni.

Nekem nyolc, én nem erőltetem rá a dolgot, attól szeretjük egymást, hogy nincs róla papírunk :D

2021. júl. 12. 21:54
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

#9es kérdései jogosak.

Mert ha kb 22-23 éves vagy akkor feleslegesen aggódsz, fiatal vagy még, mindegy mióta vagytok együtt.

Ha együtt vagytok kb 1 éve ott is kár siettetni.

Ha nem laktok együtt akkor még ne is akard.

Ha 30 vagy, együtt vagytok pl 6 éve és 4 éve együtt is éltek akkor értem.

(Nyilván utóbbi csak egy példa, csak szemléltetni akartam a nyilvánvaló különbséget helyzet és helyzet között).

2021. júl. 12. 21:55
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

Szakíts.

Nem azért, mert nem akar eljegyezni, hanem mert téged jobban érdekel az eljegyzés/házasság, mint maga a partner, a szerelem.

Szívességet tennél a pasidnak, szakíts vele, nehogy későn jöjjön rá, hogy nem szabad rád pazarolnia az idejét.

2021. júl. 13. 09:29
 14/20 A kérdező kommentje:
26 vagyok ő 31, 4 éve vagyunk együtt és együtt élünk 3 éve. Egyelőre az én anyumnál, de szeretnénk majd lakást ha egyszer megtehetjük majd.
2021. júl. 13. 09:52
 15/20 anonim ***** válasza:
87%

Akkor meg is válaszoltad.

Ha még anyudnál laktok és lakásra gyűjtötök akkor érthető.

Az eljegyzésnek (szerintem) akkor van értelme ha belatható időn belül össze tudtok házasodni.

De ha pl nagy lagzit akartok akkor a lakás nehezebben jön össze.

2021. júl. 13. 11:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
"Mindig csak mondogatja,hogy neki már minden a fejében van és mindent eltervezett az esküvőnkkel kapcsolatba habár magáról az eljegyzésről nem beszél" Az meg van, hogy eljegyzés nem egy kötelező kategória, hanem csak egy szokás? Mi van ha nem is akar, csak egyből esküvőt majd. Mondjuk amíg a szüleidnél laktok kár is siettetni. Amúgy mi változna a hétköznapokban: Máshogy kel fel a nap?
2021. júl. 13. 12:53
 17/20 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem meg ilyen idősen, ha 3 éve együtt élnek, akkor igen is sok ez az idő.

Általában ilyenkor az van, hogy a pasi húzza, húzza, húzza, a nő megunja, szakítanak, és a következő nőt fél év múlva elveszi és egy év múlva már terhes is.

2021. júl. 13. 14:07
 18/20 anonim ***** válasza:
19%
Hat en 21 vagyok de 1 even belul nem kerne meg a csavo akk lapat...
2021. júl. 17. 20:11
 19/20 anonim ***** válasza:
28%
Mert semmi értelme. Én a szerelemben hiszek, nem a házasságban.
2021. júl. 18. 20:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Kérdező? Történt azóta valami? Én is hasonló cipőben járok és várom a csodát...
2022. jún. 11. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!