Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak,akik még nem vettétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,akik még nem vettétek el a párotokat,nem jegyeztétek el. Miért nem?

Figyelt kérdés
Mi az oka annak ha több év együtt járás után sem teszitek meg ezt a lépést? Mire vársz,hogy a párod mellett megismerd az igazit?

2021. júl. 12. 18:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
30%
A kérdés provokatív
2021. júl. 12. 18:53
 2/20 anonim ***** válasza:
24%

Egyből a negatívat feltételezed? :D

Én megkértem és bárcsak visszacsinálhatnám :)

2021. júl. 12. 19:02
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem provokatív, hanem tényleg kíváncsi vagyok. Egy férfi akit követek interneten azt mondta az ilyen nők a hasznos,vagy cseléd kategóriákban vannak és soha nem veszik el őket hanem csak használják aztán majd ha jön az igazi lepattannak.
2021. júl. 12. 19:15
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a kapcsolataim elején mindig megbeszéltem és a jelenlegi barátnőmmel is megbeszéltük, hogy én alapból nem szeretnék házasságot.

Nálatok , hogy volt, nálatok tervben volt? Azt mondta, hogy szeretne majd megházasodni vagy hitegetett vele? Mert az más.

2021. júl. 12. 19:16
 5/20 anonim ***** válasza:
78%

Ne ez egy nagy bar**omság. És hülye aki ennek be is dől.

2021. júl. 12. 19:17
 6/20 anonim ***** válasza:
93%

Jelenleg fontosabb dolgok vannak szem előtt.

Most vettünk közös házat, egyelőre azzal foglalkozunk. Mindenképpen valami igazán szép gyűrűt szeretnék, szóval most a ház mellé nem fér bele az is anyagilag

2021. júl. 12. 19:53
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
#3 és ha jön az igazi, az milyen, hogy miatta lepattan a cseléd mellől? Az is cseléd? Vagy ha nem, akkor mit csinál a kiszolgáláshoz szokott sz.rházi? 😀 Bocs de annyira látszik hogy életedben nem volt nőd és ilyen incel elméletek mentén képzeled el a párkapcsolatokat. Nagyon szánalmas.
2021. júl. 12. 20:30
 8/20 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok, és ez amit írok erre egy tanfolyam épül méghozzá a ttn. Nem fogjátok érteni de nem viccelek. Itt konkrétan azt ajánlják ha nem jegyez el szakítsak vagy mondjam el,hogy döntse el mit akar és szakítsak. Kezdem magam tényleg feleslegesnek érezni mert soha nem válik komollyá. Mindig csak mondogatja,hogy neki már minden a fejében van és mindent eltervezett az esküvőnkkel kapcsolatba habár magáról az eljegyzésről nem beszél. Nagyon bánt,hogy nem töri magát efelé..
2021. júl. 12. 21:00
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Mióta laktok együtt? Beszéltetek valaha arról, hogy ki hogyan (házasságban vagy sem) képzeli az életét?
2021. júl. 12. 21:26
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

Előbb te mondd meg nekem:

Mi a motiváció a házasságra? Milyen hozzáadott értéke van a kapcsolathoz? A babaváró hitel meg az "így szokás" nem válasz.

2021. júl. 12. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!