Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után költöztetek össze a pártokkal?
Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 22:31
1/28 anonim válasza:
Gyakorlatilag 2 hét múlva. Nem volt megbeszélve, ott ragadtam. Egyrészt így volt praktikus, mert amúgy a távkapcsolattal szívhattunk volna, másrészt páromnak is igénye volt erre.
4/28 anonim válasza:
Nem egészen két év.
De már néhány hét után szinte mindig egymásnál aludtunk. Felváltva mikor kinél. Bár szülőkkel éltünk.
6/28 anonim válasza:
3-4 hónap. Úgy volt, hogy később költözünk össze, mert én lényegében a párom miatt hagytam el az exemet, és kellett volna egy kis idő és tér, hogy mindent rendbe tegyek magamban. Aztán jött a Covid, és naivan mondtam, hogy maradjon nàlam arra a pár hónapra, amíg lecseng, mert nagyobb távolság volt köztünk, autónk nem volt. Hát, a járvány is maradt, meg a párom is...
8/28 anonim válasza:
9 hónap után, amikor megszületett az első gyerekünk
9/28 anonim válasza:
11 hónap, megvártuk, míg leérettségiztem. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!