Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hány hónap után költöztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány hónap után költöztetek össze a párotokkal?Kort is?.

Figyelt kérdés

Mi fél éve vagyunk együtt és felhoztam már a témát mi lenne,ha összeköltöznénk . Mire ő azt válaszolta,hogy sok nővel élt már együtt,meg akarja fontolni jobban ,mert sokat vitázunk (kb heti 1x max 2x) és meg se fordult a fejáben,hogy velem összeköltözzön a viták miatt!!

Mire mondtam neki,hogy így akkor a kapcsolatunknak sincs értelme,ha meg sem fordult a fejében és mire akar még várni?? (30 körüliek vagyunk)

Majd hirtelen pálfordulás nála 1 órával később,hogy beszélt családjával/barátaival akik mind azt mondták ilyen nővel kár lenne nem összeköltözni,mert eddigi legjobb választás vagyok. És hát akkor már így lehet tényleg összeköltözne velem,mert azt mondták jó vagyok.

De most meg nekem ment el a kedvem,olyan férfival nem akarok aki ezeket mondja,hogy meg se fordult fejében...

Amúgy egyáltalán nincs itt semmi nagy ellentét csak szerintem neki túl nagyon lettek az elvárásai egy nővel szemben vagy ő sem tudja még mit akar,vagy nm is szeret igazán?? Ezek után ti mit lépnétek?

És ti hány hónap után költöztetek össze? Meddig várjak még? Ki vetette fel a témát? Ha most azt mondja fel sem merült benne akkor ?

2020. aug. 23. 18:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%

5 hónap után. Ő 37, én 29.

Viszont a ti sztoritok gáz. Mi az, hogy fel sem merült benne, nem akar, aztán a család megszavazta, hogy végül is jó lesz az úgy?:D

2020. aug. 23. 18:55
 2/21 anonim ***** válasza:
60%

1 év. Mindketten 27 évesek voltunk. Nekem 2. neki 1. együttélése volt.

Megvártam, míg felhozza, nem tukmáltam magam.

2020. aug. 23. 18:59
 3/21 A kérdező kommentje:

1, Igen konkrétan :D meg amúgy sokkal jobban járna,ha összeköltöznénk...lehet erre is rávilágítottak otthon nem tudom...

De azóta meg én nem hoztam fel a témát,mert az jár az eszemben,hogy azt mondta,hogy meg sem fordult a fejében. És nem érdekel,hogy a család meg meggyőzte,hogy mire vár még...

2020. aug. 23. 19:00
 4/21 anonim ***** válasza:
67%
Mi 0, de mi nemhogy nem heti 1-2 szer, de egyszer sem veszekedtünk. Fura, hogy neked sem fordul meg a fejedben az, hogy nem akar valaki olyannal összeköltözni, aki ha találkozik vele, veszekszik. Nagyon rosszul ülsz te a lovon kérdező.
2020. aug. 23. 19:03
 5/21 anonim ***** válasza:
78%

Amúgy én is inkább az egész kapcsolaton gondolkodnék el. Vitázni heti 2-szer? Mégis min?:D

Egy éve vagyunk együtt, de még összeveszni egyszer nem sikerült...

És szerintem inkább ez a normális, nem a heti 1-2.

2020. aug. 23. 19:04
 6/21 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem attól is függ, hogy mióta ismeritek egymást, mióta vagytok párkapcsolatban, mennyit tudtok találkozni stb..

ilyen idős korban is simán lehet, hogy azért nem jutott eszébe még, mert nem érezte, hogy ott tart a kapcsolatotok. Ezért még nem kell leírni.

2020. aug. 23. 19:04
 7/21 A kérdező kommentje:

Alapvetően heti 4-5x találkozunk,együtt is alszunk ilyenkor mindig.Amikor nem alszunk együtt azaz oka,hogy már lusták vagyunk átmenni megint a másikhoz,azért megterhelő mindig jönni-menni át.

Na jó nem minden héten van vita,ez változó akkor úgy mondom havi 3-4. De az is a semmiségen,hogy rosszul kommunikálunk egymással és akkor ebből akad valami..

ÉN nem erőltetném alpvetően csak felvetettem és meghökkentem azon,hogy meg sem fordult a fejében. NEm azt mondtam,hogy jövőhéten pakoljon,hanem csak hogy amúgy majd mikorra is tervezzük vagy hogy lesz..

2020. aug. 23. 19:17
 8/21 anonim ***** válasza:
55%

Hány hónap? :D 2 hete ismertük egymást kb. Nem volt megbeszélve, egyszerűen csak így alakult. Mindkettőnknek igénye volt folyton egymás nyakán lógni, szóval valahogy ez volt a természetes, hogy egyszer csak már ott volt nála minden cuccom.

De a helyedben én is átértékelném a kapcsolatot. Fél év után mégis min lehet heti rendszerességgel összeveszni? Ebből a szempontból igaza van a párodnak, én se szívesen cuccolnék össze valakivel, akivel ennyire nem tudunk dűlőre jutni. Az viszont kész röhej, hogy ő meg a barátaival meg a családjával szavaztatta meg, hogy te egy "jó lesz, maradhat" nő vagy, és nem áll ki a saját döntése/érzései mellett.

Amúgy egyetértek veled, 30 évesen fél éves kapcsolat után időszerűnek érezném az összeköltözést. Csak nem ilyen pasival ilyen kapcsolatban.

2020. aug. 23. 19:19
 9/21 anonim ***** válasza:
10%
Ő legalább a barátaihoz meg a családjához fordult tanácsért. Te vadidegeneknek magyarázkodsz, hogy nem csinálod szarul és ő a hibás. Gondolkodj el ezen!
2020. aug. 23. 19:22
 10/21 anonim ***** válasza:
14%
A férjemmel az első együtt töltött éjszaka óta együtt is élünk.
2020. aug. 23. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!