Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költöztetek úgy össze valakivel, hogy voltak bennetek kételyek, hogy jó ötlet-e ez? Illetve mennyi idő után léptétek meg a párotokkal az összeköltözést?
Mi olyan egy év után, akkor jött - még félig diákként - egy olcsó lehetőség mindkettőnknek elköltözni a szülőktől.
Minden nagy változás előtt vannak az emberben kételyek. Példaként a gyerekvállalás topikban vannak, akik már több éve várnak babára, aztán kiírják, amikor sikerül, hogy most megijedtek, hogy mégse lesznek jó szülők vagy tönkremegy a párkapcsolatuk. De az élet bármelyik területét nézed, ugyanez van munkahelyváltásnál, nagyobb pénzköltésnél... stb. Az ember mérlegeli, amit tud, és amennyire objektíven tudja, aztán utólag derül ki, jó ötlet volt-e. De több utat nem lehet egyszerre járni.
Mi másfél éve vagyunk együtt és 1 hónapja költöztünk össze.
Nagyon jó a kapcsolatunk, nagyon erős a szeretet mindkettőnk részéről, a költözés előtt mégis voltak kételyeim. Mindketten fiatalok (21-23) évesek vagyunk, most költöztünk ki a szülői házakból, sosem álltunk még 100%ban a saját lábunkon és féltem, hogy ez bizonyos szinten feszültségforrás lesz és sok olyan szituációba kerülünk, amit nem tudunk megoldani ketten.
Tehát igen, féltem, voltak aggodalmaim de úgy gondolom együttlakás során történik a végső összecsiszolódás. Mi 6 év barátság után jöttünk össze, a másfél év alatt hetente 4-5 napot töltöttünk együtt, tehát kvázi mintha együtt éltünk volna, de nyilván most jön majd a fekete leves, mikor már szóbakerülnek az anyagiak, a nehézségek, fenntartani magunkat és a közös lakást.
Nővéremék a házasság előtt ijedtek meg, közvetlen az esküvő előtti napokban. Több év eltelt már az esküvőjük óta, azóta is boldogok és minden rendben van velük.
Szerintem minden ember fél az új dolgoktól picit.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!