Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha fél éve vagyunk együtt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fél éve vagyunk együtt és eddig puskapormentes a kapcsolat, akkor nagy valószínűséggel a jövőben sem lesznek gondok?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, de intenzív a kapcsolat, hiszen azóta együtt is élünk gyakorlatilag az első perctől. Én karakánabb ember vagyok, de tudatosan próbálok az élni és élni hagyni elvre figyelni és nem nagyon volt vita köztünk. Kérdezem én, hogy a fél év garancia arra, hogy igazán megmutatkozzék az ember, vagy az még elhanyagolható idő egy hosszútávú kapcsolatban és az igazi kihívások majd csak a jövőben jönnek. Való igaz, hogy én most még idealizálom a páromat, de vajon ez mennyire befolyásol abban, hogy türelmes és kompromisszumkész vagyok vele?
2021. júl. 8. 07:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nagyot*
2021. júl. 8. 08:54
 12/17 A kérdező kommentje:

#9 ilyen beszelgetéseink vannak, hogy el tudd képzelni. Ez egy elég apró dolog, de sok helyzetben ugyanez a séma érvényesül:

Én: -Elmegyünk a Sparba?

Ő: -Miért a Sparba? A Penny közelebb van, mi van a Sparban, amit a Pennyben nem tudsz megvenni?

Én: -Semmi, csak én azt jobban szeretem. *itt közben én is rájövök, hogy ez nem egy épkézláb érv, úgyhogy el is engedem a dolgot, még nem is érdekel*

Ő: *felsorakoztat egy csomó racionális érvet, hogy miért érné meg a Pennybe menni*

Én: -Jó, akkor menjünk a Pennybe nekem mindegy.

Eltelik pár perc, felhúzzuk a cipőt. Veszi a kocsikulcsot.

Én: -Miért hozod a kocsikulcsot? A Penny itt van 100 méterre.

Ő: -A Sparba megyünk.

Én: -De nem azt beszéltük, hogy a Pennybe megyünk?

Ő: -Most már a Sparba megyünk. Maximum én utána elugrok a Pennybe, ha nagyon kell onnan valami.

Ő ilyen. Ez csak egy példa volt, de mindig ezt csinálja.

2021. júl. 8. 08:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Bonyolultak vagytok... :D

Mondjuk ez nem egy nagy dilemma. A problémák általában akkor szokták felütni a fejüket, amikor komolyabb kérdések merülnek fel (ki fizeti a hitelt stb)

2021. júl. 8. 11:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a páromat már ismertem majdnem 6 éve, mikor összejöttünk és összeköltöztünk. Barátok voltunk. Az első fél év olyan volt, mint egy csöpögős Ryan Gosling film, a felhők felett jártam. Mondjuk nem is ütköztünk semmi nehezebb akadályba.

Most vagyunk 4 éve együtt és még a mai napig tud meglepetést okozni, pedig lassan 10 éves az ismeretségünk. A 4 év alatt túléltünk anyagi nehézségeket, családtag elhunyását, több munkahelyváltást, a covidot, a bezártságot, betegeskedést, költözést, két kisállatot fogadtunk örökbe akik az első fél évben annyi felelősséggel jártak mintha hirtelen szültem volna... hogy voltak-e veszekedések? persze. Nem is egy. De ez kell. Kell hangoztatni a véleményed, ha különbözik. Igenis ki kell állnod magadért, ha valami nem klappol. De túléltük? Túl.

A kapcsolatunk most sokkal mélyebb, sokkal szeretetgazdagabb mint az első fél évben. Nincs már pillangó a gyomromban, nincs már gyomorgörcs, nem hiányzik minden órában ha nincs itthon. De cserébe egy biztos alapot felépítettünk, a legnehezebb időkben is tudjuk, hogy átvészeljük és sokkal de sokkal boldogabb vagyok most, mint a rózsaszín ködös időszakunkban. Szóval szerintem az, hogy néha van veszekedés, az nem rossz jel. Persze nem ordítozós-csapkodósra kell gondolni, olyan nincs.

De mindannak ellenére, hogy közös az ízlésünk zenében, filmben, sorozatban, programokban, játékokban, közös a baráti társaságunk, nagyon hasonló a személyiségünk, mindennek ellenére különböző emberek vagyunk és lehetnek nehéz napjaink.

23L - 24F

2021. júl. 8. 11:48
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

FÉL ÉV? Vicces vagy, megnevettettél, köszönöm.

Együtt sem éltek, gondolom, meg semmi komoly! probléma - a középen nyomja a fogkrémet nem az - nem állt még az utatokba.

2021. júl. 8. 16:14
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
Az más kérdés, hogy ilyen emberrel, aki full döntésképtelen meg az utolsó pillanatban váltzotatgat nem lennék együtt.
2021. júl. 8. 16:15
 17/17 anonim ***** válasza:
54%
Fél év semmire nem garancia,de lehet az is hogy mindenre.
2021. júl. 9. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!