Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fél éve vagyunk együtt és eddig puskapormentes a kapcsolat, akkor nagy valószínűséggel a jövőben sem lesznek gondok?
#9 ilyen beszelgetéseink vannak, hogy el tudd képzelni. Ez egy elég apró dolog, de sok helyzetben ugyanez a séma érvényesül:
Én: -Elmegyünk a Sparba?
Ő: -Miért a Sparba? A Penny közelebb van, mi van a Sparban, amit a Pennyben nem tudsz megvenni?
Én: -Semmi, csak én azt jobban szeretem. *itt közben én is rájövök, hogy ez nem egy épkézláb érv, úgyhogy el is engedem a dolgot, még nem is érdekel*
Ő: *felsorakoztat egy csomó racionális érvet, hogy miért érné meg a Pennybe menni*
Én: -Jó, akkor menjünk a Pennybe nekem mindegy.
Eltelik pár perc, felhúzzuk a cipőt. Veszi a kocsikulcsot.
Én: -Miért hozod a kocsikulcsot? A Penny itt van 100 méterre.
Ő: -A Sparba megyünk.
Én: -De nem azt beszéltük, hogy a Pennybe megyünk?
Ő: -Most már a Sparba megyünk. Maximum én utána elugrok a Pennybe, ha nagyon kell onnan valami.
Ő ilyen. Ez csak egy példa volt, de mindig ezt csinálja.
Bonyolultak vagytok... :D
Mondjuk ez nem egy nagy dilemma. A problémák általában akkor szokták felütni a fejüket, amikor komolyabb kérdések merülnek fel (ki fizeti a hitelt stb)
Én a páromat már ismertem majdnem 6 éve, mikor összejöttünk és összeköltöztünk. Barátok voltunk. Az első fél év olyan volt, mint egy csöpögős Ryan Gosling film, a felhők felett jártam. Mondjuk nem is ütköztünk semmi nehezebb akadályba.
Most vagyunk 4 éve együtt és még a mai napig tud meglepetést okozni, pedig lassan 10 éves az ismeretségünk. A 4 év alatt túléltünk anyagi nehézségeket, családtag elhunyását, több munkahelyváltást, a covidot, a bezártságot, betegeskedést, költözést, két kisállatot fogadtunk örökbe akik az első fél évben annyi felelősséggel jártak mintha hirtelen szültem volna... hogy voltak-e veszekedések? persze. Nem is egy. De ez kell. Kell hangoztatni a véleményed, ha különbözik. Igenis ki kell állnod magadért, ha valami nem klappol. De túléltük? Túl.
A kapcsolatunk most sokkal mélyebb, sokkal szeretetgazdagabb mint az első fél évben. Nincs már pillangó a gyomromban, nincs már gyomorgörcs, nem hiányzik minden órában ha nincs itthon. De cserébe egy biztos alapot felépítettünk, a legnehezebb időkben is tudjuk, hogy átvészeljük és sokkal de sokkal boldogabb vagyok most, mint a rózsaszín ködös időszakunkban. Szóval szerintem az, hogy néha van veszekedés, az nem rossz jel. Persze nem ordítozós-csapkodósra kell gondolni, olyan nincs.
De mindannak ellenére, hogy közös az ízlésünk zenében, filmben, sorozatban, programokban, játékokban, közös a baráti társaságunk, nagyon hasonló a személyiségünk, mindennek ellenére különböző emberek vagyunk és lehetnek nehéz napjaink.
23L - 24F
FÉL ÉV? Vicces vagy, megnevettettél, köszönöm.
Együtt sem éltek, gondolom, meg semmi komoly! probléma - a középen nyomja a fogkrémet nem az - nem állt még az utatokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!