Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fél éve vagyunk együtt és eddig puskapormentes a
kapcsolat, akkor nagy valószínűséggel a jövőben sem
lesznek gondok?
A kérdező szavazást indított:
35 szavazat
Bàrmilyen, közösen megoldandó nagyobb problémàba màr futottatok bele?
Amúgy a lakva ismerszik meg az ember dolog jó, hatàrozottan.
Fél év amúgy eléggé kevéske, ha lehet időben értelmezni egy kapcsolat kiforrottsàgàt.
2021. júl. 8. 07:35
2/17 A kérdező kommentje:
Két esetre emlékszem, hogy megbántott valamivel, de azt hamar megbeszéltük és túllendültünk rajta.
Ez még semmit nem jelent. Egyrészt te magad is írtad, hogy javában rózsaszínköd: akkor még eleve sokkal, de sokkal elnézőbb az ember a másik hibáival szemben. Másrészt az, hogy nincs vita, azt is jelentheti, hogy a párod konfliktuskerülő vagy te túl karakán vagy mellé ahhoz, hogy fel merje vállalni a valódi véleményét, aztán egyszercsak a semmiből berobban. Majd az idő megmondja.
2021. júl. 8. 07:41
4/17 A kérdező kommentje:
Korábban jobban érvényesíteni akartam az akaratomat. Mikor felnőttem eldöntöttem, hogy ezen változtatok, jobban odafigyelek másokra. Így ez magam felé is egy visszajelzés, hogy ez mennyire sikeres, ezért vagyok ennyire kíváncsi. Párom kicsit olyan típus, hogy nagyon hevesen és határozottan tud érvelni a saját véleménye mellett, de rá pár percre már azt csinálja, amit én akartam. Kicsit ez idegesítő is. Mert én nem ragaszkodom a saját igazamhoz sokszor, mert nekem mindegy, nem kardinális dolgokról van szó, csak nyugodtan kifejtettem, hogy én hogy látom, de aztán mégis az van, amit én akarok.
Az első fél évben ügyesen vettétek az akadályoakat, gratulálok! De ez nem garancia arra, hogy 1, 3, 5, 8 stb év múlva is ügyesek lesztek, tudod? (Pl. bármelyikőtöknek bármikor elmehet az esze. Nekem már ment el...)
2021. júl. 8. 08:02
Még 10 év sem garancia arra hogy az egyik egyszer nem hülyül még és dob mindent. Vagy a másik. Vagy mindkettő.
Több ilyet is láttam a környezetemben, ahol 15-20 év (addig nagyrészt problémamentes) kapcsolatban az egyik felrúgott mindent...szóval nem fél ev kb nem jelent semmit.
De kívánjuk hogy a továbbiakban is így lesz!:)
2021. júl. 8. 08:04
pár hónapig az embert mindent kibír, tud más lenni, mint ami valójában
mi három hónap után összecuccoltunk, de még így is azt mondom, öt-hat hónap után rajzolódtak ki reálisan a dolgok. (utána viszont nagy csalódásra kevésbé kell számítani - persze mindenki változik, de általában nem egyik pillanatról a másikra szokott történi)
2021. júl. 8. 08:13
" határozottan tud érvelni a saját véleménye mellett, de rá pár percre már azt csinálja, amit én akartam."
Vannak eszközeid, hogy meggyőzd? ;)
Amúgy te vagy a nő vagy a férfi?
2021. júl. 8. 08:13
A 4-es válaszodból kicsit az jön le, mintha ő csak nyelne, és csinálná, amit akarsz, hogy ne legyen konfliktus. Persze, lehet élőben más, ezt neked kell tudnod. Mindenesetre, ha valóban sikerül megbeszélni a dolgokat, az jó jel, de én azért a helyedben dolgoznék még a kommunikáción, hogy később se legyen gond, mert mint írtam, a válaszod alapján nagyon kétesélyes.
2021. júl. 8. 08:18
Az is ugyanolyan rossz,ha soha nincs se vita,se nézeteltérés. Ilyen nem létezik,hogy két ember mindig mindenben egyetért. Ilyenkor az egyik (gondolom a párod) állandóan meghunyászkodik,ez is rossz,mint a sok veszekedés. Erre mondják,hogy alamuszi nyuszi kagyot ugrik.
2021. júl. 8. 08:54
Kapcsolódó kérdések: