Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem kellene hogy jobban alkalmazkodjon hozzám?
Panelház legtetején lakunk, jelenleg rettenetes meleg van a lakásban.
1,5 szoba, a nagyobban van légkondi.
Párom folyton a focit nézi, kisajátítva a tévét és a hűvös kényelmes szobát is. Én szeretnék több csendet mert arra vágyom, de szintén hűvös szobában, nem a másikban ami dög meleg.
Lányok, nők! A ti párotok alkalmazkodóbb az ilyen dolgokban?
Nah úgy már más a dolog fekvése ha az ő lakása az azt jelenti valóban 100%ban az övé?? Nem közös és nem albérlet ...
Mert ha 100%ban az övé és te csak “vendég” vagy ott akkor bizony az számít amit ő akar, ha tetszik neked ha nem.
Nem vendég vagyok, itt élek, itt van mindenem.
Szomszédok teljesen csendben vannak.
Kérdező :” az itt van mindenem” az nem jelent semmit, a tulajdoni lapon mi szerepel? Az övé? Vagy közös ? Vagy a tiéd? Nem mindegy!
Aki lepontoz nem értem , nem egyértelmű mi van egy hivatalos okiraton? Az egy dolog mi illene vagy mi lenne helyes de az aki azon szerepel , nos ő dönt.
23!
Attól az még az ő lakása. Két opciós van. Vagy elfogadod a helyzetet és megpróbálod elfoglalni magad, vagy szakítasz.
Biztos nem turnem meg, hogy ennyire alarendeltkent kezeljenek egy kapcsolatban. 1 eve elunk egyutt, az EN lakasomban, mindent megbeszelunk, meg a legaprobb hulyesegeket is. Surgosen elmennek onnan aztan dugja meg estenkent a tevejet meg a hulye EB-t
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!