Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem kellene hogy jobban alkalmazkodjon hozzám?
Panelház legtetején lakunk, jelenleg rettenetes meleg van a lakásban.
1,5 szoba, a nagyobban van légkondi.
Párom folyton a focit nézi, kisajátítva a tévét és a hűvös kényelmes szobát is. Én szeretnék több csendet mert arra vágyom, de szintén hűvös szobában, nem a másikban ami dög meleg.
Lányok, nők! A ti párotok alkalmazkodóbb az ilyen dolgokban?
Hiába van 4 évente, most van pokoli meleg. Máskor is szokta nézni, de akkor simán átmegyek a kisszobába, és bezárom a két ajtót.
Fülhalgatót nem vesz, neki így élvezetesebb. Azt mondja értsem meg mert szereti a focit, nézzem én is. Na ilyenkor rendesen összeveszünk.
Vagy esetleg mindenhova klíma?
Már bocs, de én se hallhatnék fülesen otthon.
N
Panelban eleve nem néznék tvt, csak fülessel, gondolom a szomszédok is élvezettel hallgatják.
Egyébként be kellene osztani, mikor melyikőtök van a hideg szobában, ha máshogy nem megy. Talán ha aszalódna a meleg szobában pár órát, átértékelné a fülest.
17!
És valóban az ő lakása? Nem közös?
Bíró: Tehát a férje meccsnézés közben folyamatosan ordítozott?
Vádlott: Igen, hiába kértem, hogy szurkoljon csendesebben
- Azon az estén a férje szintén meccset nézett?
- Igen, és éppúgy hangoskodott, hiába kérleltem
- Ön erre kiment a garázsba a puskáért, azzal tért vissza férjéhez?
- Igen bíró úr.
- A férje mit szólt, mikor a szobába lépett a fegyverrel?
- Lőj már! Most lőj már, te állat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!