Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom nem kellene hogy jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem kellene hogy jobban alkalmazkodjon hozzám?

Figyelt kérdés

Panelház legtetején lakunk, jelenleg rettenetes meleg van a lakásban.

1,5 szoba, a nagyobban van légkondi.

Párom folyton a focit nézi, kisajátítva a tévét és a hűvös kényelmes szobát is. Én szeretnék több csendet mert arra vágyom, de szintén hűvös szobában, nem a másikban ami dög meleg.

Lányok, nők! A ti párotok alkalmazkodóbb az ilyen dolgokban?

2021. jún. 24. 15:12
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
13%
Hajrá Magyarország!
2021. jún. 24. 15:38
 12/33 anonim ***** válasza:
89%
Hát, márpedig akkor vagy cuccoljon ki a tévével a másik szobába, és akkor hallgathatja füles nélkül, vagy legyen kedves felvenni egy fülest, mert nem egyedül él, és azért rekkenő hőség van. Ennyit igazán tehetne érted, vagy lehet egyedül élni, és akkor nézheti úgy a focit vagy bármit, ahogy akarja... Mi meg tudunk így lenni egymás mellett egésznap egy helyiségben, hogy mind a kettőnkön rajta van a fejhallgató, amin azt hallgatunk és olyan hangosan, ahogy akarunk.
2021. jún. 24. 15:39
 13/33 A kérdező kommentje:

Hiába van 4 évente, most van pokoli meleg. Máskor is szokta nézni, de akkor simán átmegyek a kisszobába, és bezárom a két ajtót.

Fülhalgatót nem vesz, neki így élvezetesebb. Azt mondja értsem meg mert szereti a focit, nézzem én is. Na ilyenkor rendesen összeveszünk.

2021. jún. 24. 15:48
 14/33 anonim ***** válasza:
91%
Hát, én a helyedben azt csinálnám, hogy fogom a gépemet, beülök én a szobába, és ugyanolyan hangerőn kezdek nézni/hallgatni valamit, és én is arra hivatkoznék, hogy értse meg, hogy én ezt szeretem nézni/hallgatni, én is a hideg szobában akarok ülni. Ha nem tetszik neki, akkor vagy átmegy ő a tévével, vagy esetleg beszélhetünk arról, hogy kicsit alkalmazkodunk egymáshoz, és vesz egy fülhallgatót, ha már normálisan nem lehet vele megbeszélni. Nem várhatja, hogy te rohadj kinn a hőségben, mert akkor neki fejhallgatóban kéne meccset nézni.
2021. jún. 24. 15:54
 15/33 anonim ***** válasza:
13%

Vagy esetleg mindenhova klíma?

Már bocs, de én se hallhatnék fülesen otthon.

N

2021. jún. 24. 16:07
 16/33 anonim ***** válasza:
49%

Panelban eleve nem néznék tvt, csak fülessel, gondolom a szomszédok is élvezettel hallgatják.

Egyébként be kellene osztani, mikor melyikőtök van a hideg szobában, ha máshogy nem megy. Talán ha aszalódna a meleg szobában pár órát, átértékelné a fülest.

2021. jún. 24. 17:41
 17/33 A kérdező kommentje:
Nálunk ez nem így működik. Azt mondja ez az ő lakása, hagy nézzen már tévét akkor és úgy ahogy ő akar.
2021. jún. 24. 17:50
 18/33 anonim ***** válasza:
23%
En a parommal egyutt nezem. No vagyok. Egyutt szurkolunk, sorozunk..O nyilvan jobban ert hozza, de en is kiserem..1,5 orat ki lehet birni...
2021. jún. 24. 17:57
 19/33 anonim ***** válasza:
3%

17!

És valóban az ő lakása? Nem közös?

2021. jún. 24. 18:02
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Bíró: Tehát a férje meccsnézés közben folyamatosan ordítozott?

Vádlott: Igen, hiába kértem, hogy szurkoljon csendesebben

- Azon az estén a férje szintén meccset nézett?

- Igen, és éppúgy hangoskodott, hiába kérleltem

- Ön erre kiment a garázsba a puskáért, azzal tért vissza férjéhez?

- Igen bíró úr.

- A férje mit szólt, mikor a szobába lépett a fegyverrel?

- Lőj már! Most lőj már, te állat!

2021. jún. 24. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!