Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az utolsó konfliktus amivel betelt a pohár?
Figyelt kérdés
ami megadta a lökést a szakitashoz.2021. jún. 20. 22:39
2/9 anonim válasza:
Teljesen jelentéktelen dolog, hogy ki megy át a másikhoz.
4/9 anonim válasza:
Volt mellettem valakije, bizonyitekom is volt rá és még akkor is tagadott.
5/9 anonim válasza:
Nekem is ugyan az mint a 4-esnek. :D Szerintem haláláig tagadná, pedig egyértelmű volt.
7/9 anonim válasza:
Beállnék. 4,5,6 mögé én is a sorba.
8/9 anonim válasza:
Felvetette, hogy az összefogásra szavaz.
9/9 anonim válasza:
Megbeszéltük,hogy reggel 9kor infulunk Szgedre kirandulni. 11kor meg pizsamában flangált. Délben mondtam,hogy hagyjuk ne menjünk.
Erre elkezdett üvöltözni,hogy én mekkora szemét vagyok. Akkor miért igérgetem. Végül kaptam egy pofont és ekkor mondtam,hogy köszönöm, inkább egyedül folytatom..
Sírt,megbánta, de összepakoltam és eljöttem.
Volt már több ilyen, nagyon felelőtlen nő. Volt,hogy 1órakkor indultunk a balatonrol 400km-t, miközben tudta,hogy reggel 6ra mennem kell dolgozni🤬
4év után feladtam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!