Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok az alábbiakról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alábbiakról?

Figyelt kérdés

Adott egy 7 éves párkapcsolat.

- A fiú (29) szerint a lánynak (25) alanyi jogon kötelessége főzni, mosni, takarítani, boltba járni, szülni és teljesen normális, hogy a nő fizetése kevesebb. “Szülés a nő egyetlen dolga”, a fizetés mértéke is erre motiválja.

- A fiú bármit dolgozik, az mindig megterhelőbb, komolyabb, mint a lányé. Ezért neki ebből kifolyólag a család anyagi jólétének a fenntartása az egyetlen kötelessége, alanyi jogon nem kell neki a pénzszerzésen kívül mást tenni a kapcsolatban/életben/ háztartásban.

- Ha ez nem lenne elég, pluszban nem könnyíti meg a helyzetet, trehány, nem tiszteli az első pontban felsorolt dolgokat. (Tiszta lakás/ruha, étel a hűtőben)

- Néha alkoholproblémák is előjönnek, mivel “stresszes a munkája/élete”. Régen mindig haverokkal italozott csak hétvégente (3-4 sör), kisebb házi buli jellegű összejövetel. Azóta ez átment abba, hogy hazaér a munkából és egymagában iszik mindennap (4-5 sör is elfogy).-Mivel csak én járok boltba, ezt mondjuk úgy, meg tudtam oldani, viszont ha segít munkatársának vagy névnap, stb van, akkor tálca söröket kap..

- Ha szóba kerül a háztartás, én vagyok a hibás, mert nekem “csak” ez a feladatom az életben. El lehet menni a válasz mindenre. Szóval a megbeszélés nem mindig sikerül -és feleslegesnek is érzem az esetek 70%-ban.

Tudom hülye vagyok, egyem meg, amit főztem, a helyedben rég elmentem volna stb. Viszont én feladtam érte az életem, az ország túloldalára költöztem miatta, szüleim nincsenek, nem is voltak és minden ellenére borzasztóan szeretem, rajta kívül nincs senkim, soha nem is volt, ezért is a nagy ragaszkodás. Úgy érzem annyit büntetett már az élet, hogy ha őt is elhagyom, végleg összetörök és nincs tovább.

Emellett van sok jó a benne és a kapcsolatunkban, de a kérdés most csak erre a háztartásbeli feladatokra irányul, mert nekem ez bántó és nem értek vele egyet.

Másoknál mi a helyzet? Megosztjátok, meg kell beszélni vagy magától jön? Ha volt ilyen helyzetben volt változás? Szerintetek normális ez a felfogás?

(Így lett felnevelve, a család viszonylag nagy, náluk ez a “normális”, de a nők is dolgoznak, nem háztartásbeliek.)

2021. jún. 20. 09:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Szóval van egy alkoholista pasi, aki rendszeresen beléd tapos. Nem szeret téged. Ha szeretne, nem taposna beléd. 25 évesen előtted az élet. Keress valakit, aki szeret is téged. Lépj le. Ezzel a pasival nincs közös jövőd, gyereket nem érdemes neki szülni.
2021. jún. 20. 14:49
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
Ahogy írtam szeretem, mert rengeteg más dolog van, amiért lehet szeretni. - akkor mi a problémád pontosan??? Szereted, oké, akkor fogadd el, hogy te cseléd vagy, akit még jól le is néz.
2021. jún. 21. 18:23
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
Ó, és még piás is... ezen csak nevetni tudok, ne is haragudj. Te beteg vagy, szó szerint.
2021. jún. 21. 18:24
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

Szakits, probald ki hatha talalsz mast ugylatszik nem nagyok az igenyeid hamar kotodsz.

Ha meg nem talalsz jobbat ami durva lenne de ha megis ez a pasi elobb utobb ugyis szingli lesz ha ilyen kobunko szoval barmikor lehetsz ujra a cseledje nincs kockazat.

2021. jún. 21. 18:49
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
ne haragudj, de mégis mi a f*szt szeretsz ebben az emberben? hogy egy tenyészkancának tart? hogy lenéz, semmibe vesz? hogy a csicskája vagy? persze persze gondolom AMÚGY egy jótét lélek.... egy pillanatig nem tudnák egy ilyet tisztelni, nem hogy 7 évig asszisztálni hozzá. PSZICHOLÓGUS! keresd fel, mert nem normális, hogy lábtörlő vagy, és még élvezed is
2021. jún. 23. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!