Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek az alábbiakról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbiakról?

Figyelt kérdés

A minap jöttem haza véradásról és bementem utána a boltba, felhivtam a páromat, hogy kell e még valamit venni de nem vette fel. Háromszor is hívtam de nem vette fel. Haza értem és látom hogy alszik, mellette a telefon, nem is volt lenémítva és utána panaszkodott, hogy nem hagytam pihenni. Kérdeztem hogy mi lett volna ha valami bajom esik, rosszul leszek vagy bármi történhet, mert tudta hol voltam és egyedül rá számíthatok. A másik, hogy ezek után ma amikor haza értünk a piacról, beálltunk a társasház udvarára, én meg kiálltam az én kocsimmal, mert foglalni szoktunk egy helyet az egyik autóval, mert vannak akik beállnak 2-3 autóval is és van hogy egynek sincs már hely, na mindegy. ma reggel miután kiálltam, és akartam visszamenni hogy segítek felpakolni a szatyrokat ahogy mindig, nem nyílt ki belülről a kocsim ajtaja és már elég meleg volt 11 körül, az első ami eszembe jutott, hogy szólok a páromnak hogy segítsen kinyitni kívülről. Utána gondolkodtam hogy egyedül is megoldhattam volna de akkor nem jutott eszembe.

Amikor hívtam, megint nem vette fel pedig háromszor is hívtam. Végül visszahívott én meg ingerülten lecsesztem hogy már megint miért nem vette fel a telefont, erre megsértődött hogy mert elindult egyedül a meleg miatt. De mondom máskor is megvársz, és szoktam jönni rögtön, nem hívtalak volna telefonon ha nincs baj, de mondom akkor így lehet rád számítani, erre megint ő sértődött meg hogy én hogy beszélek és miért nem fogom fel hogy nem akart állni a melegben, azóta nem beszélünk, illetve én próbálok normális lenni de ő játsza a sértődöttet. Lehet hogy a másodiknál nem reagálok így, ha az első eset nem történik meg.

Elnézést a hosszú írásért, csak ez most sok volt rövid idő alatt. (36,f)

2020. júl. 11. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem szép dolog, de amíg ez a legnagyobb gondotok, addig rendben vagytok.
2020. júl. 11. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Te vagy a férfi?! B@*zd meg! Végig úgy olvastam az elejétől abban a hitben, hogy biztos egy nő nyivákol megint. Hát ember, akkor most mondom, hogy úgy panaszkodsz, mint egy nő. Ez nem egy jó dolog.
2020. júl. 11. 16:04
 3/6 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%

Én is azt gondoltam, hogy női rinya, de nem. :D

De pont azt tudom mondani, mint az első, hogy ez legyen a legnagyobb problémátok a kapcsolatotokban. Szerintem ne kreálj magatoknak ilyen fiszf#sz ügyből gondot.

2020. júl. 11. 16:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért nem veszi már fel a telefont, mert tudja, hogy mindig hülyeségek miatt hívod.
2020. júl. 11. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kis "szoba-mamuszkám", legyél már férfi vagy kibaxnak, mint a macskát sz@rni, ha így folytatod;)

ui: bocs, ha túl rövid s egyértelmű lett:)

2020. júl. 11. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, a párodnak elege van belőled valamilyen szinten. Ez nem túl jó előjel a továbbiakra nézve.
2020. júl. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!