Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg a párom?
4 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, jól megvagyunk. Én 10 évvel vagyok nála fiatalabb. Ő inkább otthonülős típus, de nem szeret egyedül lenni. Nekem igényem néha elmenni a barátaimmal találkozni, sportolni, ilyenek.
Most együtt is dolgozunk éppen, szóval tulajdonképp egész nap a együtt vagyunk. A hétre lett 3 programom, egyik este 2 órára elmentem pár barátnőmmel, holnap édesanyámmal vacsorázok, vasárnap pedig egy kávét beszéltem meg valakivel. Ez néha feszkó köztünk, mert nem igazán szereti, ha elmegyek, főleg ha este. De nem féltékeny, csak azt szereti, ha itt vagyok vele. És én is nagyon szeretek vele lenni, de a barátaimmal és a családommal is. Most mikor mondtam neki, hogy találkozom vasárnap egy barátnőmmel, megsértődött, hogy minden este elmegyek. Mondtam, hogy akkor lemondom. Erre mondta, hogy nem kell, akkor maradjak, ha majd én akarok. Eldurran már ettől az agyam.
Tényleg sokat megyek el? Csak szerintem nem normális ez?
Köszi,
25/N
Köszi a válaszokat:)
Kedves 3-as, a kérdésben leírtam kikről van szó, a barátnőim 3an vannak még gimiből ismerem őket, a párommal is jóban vannak. Az anyukám meg, bármilyen meglepő, az anyukám. :D Nincs ex, ő az első párom, és nincs más pasi se a képbe, nem erről szól a kérdés.
Mindenki másnak köszi! Egyébként megbeszéltük aztán tegnap este és szent a béke:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!