Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ilyen nővel terveznél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nővel terveznél?

Figyelt kérdés

Már 3.éve élünk együtt de én nem merek szintet lépni, ő pedig szeretne.

Most ezen a szinten elvagyunk mert csak ketten vagyunk. Viszont én azt látom a barátnőmön hogy totál nem érdekli úgymond az otthon.

Mindketten dolgozunk több helyen is. Én ha hazaérek megcsinálom amit kell itthon. Viszont ő Azért mondja vissza egy egy délután a +munkát hogy itthon meg tudja csinálni a házimunkát. DE semmi mást nem csinál egész délután ilyenkor csak fekszik játszik mobilon. Nem érdekli van e főzve, semmi. Ez nem csak néha fordul elő hanem minden alkalommal mikor itthon marad.

Persze amikor szólok neki máskor vlmiért akkor egyből az a válasz hogy nem érek rá. Igen??- bezzeg mobilozni ráérsz órákat, akkor miért maradsz itthon ha nem csinálsz úgyse semmit..

Én is csinálom a házimunkát és nem a kiszolgálást várom el, de egyáltalán nem csinálja azt mint más nők hogy munka után törődnek az otthonnal is.

Az a legnagyobb félelmem hogy ha most ilyen mi lenne ha gyerek lenne, ha most ennyire nem törődöm..

2021. jún. 10. 19:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%

Te csak tervezzél vele egész nyugodtan! Soha a büdös mocskos életben nem fogod kitenni. Ő meg egyszer úgy is teherbeesik, ha nem védekeztek. Akkor is, ha csak 3 havonta van valami maszatolás félkeményen.

Az meg hogy nézne ki már, hogy terv nélkül csak úgy sodródtok a vakvilágba, életed végéig? Úgyhogy de, tervezz csak vele. Elvégre vele vagy, és vele is maradsz.

2021. jún. 10. 20:26
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

"Nem én vagyok, de biztos van másnak is hasonló gondja."

Lehet másnak is ilyen gondja, de attól mèg te vagy az a szerencsètlen balhere, aki èvek óta itt nyüglődik. Felismerhető a körülmènyek egyezősègèből, szóhasználatból, fogalnazásból.

Hiába kamuzod most azt, hogy nekiállt te főzni, ha ő nincs otthon, vagy ha nem tette meg... a büdös èletben nem tettèl ilyet, eleve anyádèktól hordjátok nagyrèszt az ètelt. Csak nem akarsz magadra támadási felületet, hogy mièrt nem főzöl.

Semmi èrtelme már ezeknek a kèrdèseknek (mondjuk règ én sem voltak).

Szakíts már vele, aztán legjobb tovább. De arra ne számíts, hogy mèg egy ilyen nőt találsz, aki ennyi ideig elvisel.

2021. jún. 10. 20:37
 13/24 anonim ***** válasza:
35%

Mondjuk irodai munka mellett irreális hogy ilyen fáradt hogy sosem főz stb.

Lusta .... ez nyilvánvaló.

Nálam is vannak lusta napok!! Ez bele kell férjen de nem mindig, és utána főzök általában két napra, amíg készül egyutt rendbe tesszük a lakást.

2021. jún. 10. 20:48
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
Pont azért nem szakít, mert ő is tudja, hogy soha az életben nem talál még egy ilyen buta nőt, aki őt meg az anyját elviseli. Kire panaszkodna ezentúl? Ebből áll az egész szánalmas élete.
2021. jún. 10. 20:49
 15/24 anonim ***** válasza:
86%

"Mondjuk irodai munka mellett irreális hogy ilyen fáradt hogy sosem főz stb."

Igen, valószínüleg depresszió is közre játszik.

Èn, aki már 3 ève olvasom a kèrdèseit, látom ezt a folyamatot.

Az eleje mèg egyáltalán nem ilyen volt a csaj, de a kèrdező akkor is talált hibát mindenben. Látszott èvről èvre, ahogy megy le a lejtőn. Mostanra már tènyleg teljesen nemtörődöm lett, de nem is csodálom ilyen ember mellett, mint a kèrdező.

2021. jún. 10. 20:53
 16/24 anonim ***** válasza:
2021. jún. 10. 20:57
 17/24 anonim ***** válasza:
73%
Főzől magadra? Állva tapsolok.
2021. jún. 10. 21:32
 18/24 anonim ***** válasza:
56%
Házvezetőnőt keresel?
2021. jún. 10. 23:17
 19/24 anonim ***** válasza:
79%

Én nem vagyok egy házi tündér. A férjemmel anno úgy jöttünk össze, hogyha ezt eltudja fogadni, akkor oké, ha nem, akkor nem. Az ebédet rendeljük, vacsorára hideget eszünk. Én így nőttem fel (ebédre menza, vacsi hideg) és viszonylag erős, egészséges ember lett belőlem.

Se kedvem, se energiám délután, a munkából hazaérve még nekiállni főzni, takarítani, vagy bármi egyéb itthoni munkát megcsinálni. Persze, beteszek egy mosást, vagy elmosogatok, meglocsolom a virágokat, de ez kb. nettó 5 perc. Hétköznap nem állok neki takarítani és nagyon nagyon nagyon ritkán főzök csak. Nekem ez mind macera ilyenkor.

Ellenben szeretem a rendet és mindig mindenki megjegyzi, hogy nálunk mindig milyen "élére vasalt" mindig minden. Pedig igazán nem teszünk sokat érte.

Szóval alapvetően, ha a legszükségesebbeket ellátja és hétvégén megcsinál minden ráeső feladatot, akkor nem gondolom, hogy baj lenne, ha esténként pihen. Az sem gondolom, hogy alap kéne hogy legyen, hogy mindennap ráhúz a rendes munkaidejére plusz két órát, csak mert miért ne. Kb. választás elé állítod, hogy vagy csinálja a házimunkát, vagy húzzon dolgozni +2 órát? Nemár...

És akkor megjegyzem, hogy ugyanilyen voltam a gyerekünk születése előtt is. Amikor itthon voltam a babánkkal, akkor sokkal többet "mocorogtam" itthon. Nyilván többet takarítottam és főztem is, mert nem volt jobb dolgom, illetve a babának is főztem, amikor a hozzátáplálást megkezdtük, így nem esett nehezemre, hogy a férjemet legalább két naponta meleg vacsival várjam haza. Nem lusta dög vagyok, csak jól esik a pihenés munka után és ezzel szerintem nincs semmi baj.

2021. jún. 13. 21:47
 20/24 A kérdező kommentje:

Utolsó igazad van részben, a pihenés kell nyilván ezzel nincs baj.

De tudod az ilyenekkel van bajom hogy pl megvesz egy plédet és hónapokig! ott van a mosógép előtt a földön, és amikor szólok érte hogy mikor kerül el onnan az a válasz hogy ki kellene öblíteni de nincs ideje rá. Na itt szakad a cérna hogy ez is 5perc lenne és hónapok óta nincs 5perce de folyamatosan 3órákat játszik mobilon ( meg amit írtam) naponta.

2021. jún. 13. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!