Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom tervezne valamit, majd teljesen az ellenkezőjét akarja. Amikor ideges, csipkelődik. Sajnos mindig van valami, ami vitát szít. Létezik olyan párkapcsolat, ahol nincsenek viták?
Nagyon szerelmes vagyok, de szenvedek ebben a párkapcsolatban. Valami nem tökéletes, de nem tudok kiszállni sem, mert annyira imádom, de sokszor úgy érzem, így 3 év után is, hogy hiába mondja, hogy Ő mellettünk akar megöregedni és meghalni. Valójában mindig más a terve. (Egyszer elvesz feleségül augusztusban, aztán Karácsonykor, majd átteszi Húsvétra, mert valami jónak akkor lett vége elhunyt Édesanyja és valami jó akkor fog kezdődni..., majd közli, hogy dehogy vesz el. Párszor már közölte, hogy szeretne Gyermeket, aztán amikor én rátértem Ő már nem akarta. Stb... ) Állítólag olyankor ideges, amikor csipkelődik...
Én nem hiszem, hogy így le lehet élni egy életet. :-( Nem iszik, házias, imádom és nem bírnám nélküle elképzelni a jövőmet, de mindig van valami, ami nem kellene, hogy legyen, ami vitát szít.
Vagy nem létezik olyan, hogy egy párkapcsolatban ne legyenek viták???
A vita az nem csak a párkapcsolat, hanem mimdenfajta komolyabb emberi kapcsolat nélkülözhetetlen velejárója. Az egyik leghasznosabb kommunikációs dolog. Észérvekkel vitázni a legjobb módja a vélemény és információcserének, segítségével kompromisszumra juthatunk egy ügyben.
Egyszerűen csak észérvekkel kell csinálni, higgadtan, meghallgatva egymást. 🙂
Amelyik vita nem ilyen, az már más, az veszekedés, és csak pótcselekvésnek jó, stresszlevezető, amiben mindkét fél sérül.
Nagyon nehéz olyat találni, akivel egy hullámhosszon vagyunk, így megértem a dilemmádat. Szerintem az lehet a döntő, hogy mennyire tudtok tervezni közös jövőt. Mert ha semennyire, akkor annak a kapcsolatnak nem is lesz jövője 🙁
Ez az ember csak szórakozik veled, de sem nem szeret téged, sem nem akar. Ráadásul az átlátszó szövegét amit te benyeltél eleinte, már nem tudja hogy húzza tovább. Ennek az embernek esze ágában nincs veled családot alapítania. A beszédjével ellentétben a cselekedete oly mértékben árulkodik róla, hogy csodálom, te még mellette vagy.
Ez egy hazug, másokat kihasználó, önző ember. Ez a "párod".
Sajnos esélyes, hogy a te szereteted nagyobb felé, mint az övé feléd.
Mindemellett kimutatod felé a szereteted?
Beszéljétek meg időben, mielőtt bármi rosszra fordulna.
Létezik harmonikus kapcsolat , apróbb nézetelzérések ott is előfordulhatnak. De ritkàn. No, a ti kapcsolatotok nem ilyen.
A pali csak szórakozik veled. Hülyít. Beetet valamivel ....aztàn mégse akarja. 2 dolog lehetséges. Vagy szimplàn döntésképtelen, hatàrozatlan típus, vagy tudatosan csinàlja. Èn egyiket se tudnàm elvidelni. Inkàbb kilépnék.
A nézeteltérés természetes egy kapcsolatban, ha azt megbeszélik és lezárják, akkor rendben. Ha viszont ordítozás, a másik bántása, személyeskedés, érzelmi zsarolás, beszólogatás folyik, az nem vita.
Szerintem a szíved mélyén te is tudod, hogy így nem lehet egy életet leélni normálisan.
Adhatsz egy utolsó esélyt a dolognak, hogy beszélsz vele normálisan, amikor adott a helyzet. A te életed és jövőd rád is tartozik, nem a másik kegye, hogy téged elvegyen vagy családot alapítson veled. Igyekeznek ezt a férfiak elhitetni, pedig nem. Két egyenrangú ember elhatározása a házasság és ezt meg is lehet, meg is kell beszélni egymással. A lánykérés, csak formalitás manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!