Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Párotoktól, férjetektől mennyi az a havi nettó kereset, amit elvártok?
Nincs ilyen.
Tudom most kövezni fognak rendesen, de amikor megismertem a párom akkor egyetemisták voltunk és nem vetett fel a pénz. Bőven elég volt hogy szeret. Amikor összeköltöztünk ő továbbra is egyetemista volt én kereső felnőtt. Az volt a lényeg ki tudjunk jönni hónap végén a keresetünkből (neki inkább csak ösztöndíja volt meg gyakornoki pénz- de az buszra el is ment).
A párom olyan, hogy él hal a területért amit tanul. Szereti csinálni és szeret engem is. Támogattuk egymást mindig. Így én semmit nem "várok el" ezeken a dolgokon rég túlléptünk. Mindig mindent megbeszélünk és közösen döntünk pénzügyekben is.
Mostmár lassan beindul a karrierje is, de ő nem a gyors meggazdagodás lehetőségét választotta (kereshetné ennek többszörösét is, de szakmailag unalmasabb lenne a munka). Ő ezt a választását is úgy hozta meg, hogy velem megvitatta. Elmondta hogy elmehetne X céghez dolgozni jó sok pénzért de a munka uncsi lenne. Vagy válaszja a kihívást ami sokkal kevesebbet fog jövedelmezni az elején biztos, de szép lassan fel lehet tornázni a keresetet. plusz többet lehetne velem itthon. Én pedig azt mondtam, hogy azt válassza amelyik út boldoggá teszi.
A pénz a napi megélhetésen túl nekem többet nem jelent. Mindig megtanultam a takarómig nyújtózkodni, így nekem nem okoz gondot ha nincs ez vagy az amíg azzal élhetek békében akit szeretek és aki viszont szeret.
Köszönöm az eddigieket, jöhetnek még!
Kedves 8-as, ezek a számok Budapestre értendőek? Tekintve hogy itt, Komárom-Esztergom megyében ez nem álja meg a helyét, árufeltöltőként örülnek az emberek a nettó 100-120-nak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!