Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hölgyek! Párotoktól, férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Párotoktól, férjetektől mennyi az a havi nettó kereset, amit elvártok?

Figyelt kérdés

2018. okt. 28. 12:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Tudja fedezni a saját költségeit, és tudjon valamennyit stabilan, minden hónapban félrerakni.

Nálam azért ne keressen nagyságrendekkel többet, mert csak komplexusaim lesznek.

2018. okt. 28. 15:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A 8-as álomvilágban él, Pesten is nehéz megkeresni a 2-300-at. Árufeltöltő és társai maximum akkor kapnak ennyit, ha annak a fele feketén megy. (Párom raktárosként dolgozik, tudom, miről beszélek.)

Kérdésre válaszolva: 180-200, én is ennyit keresek, és tudom, hogy ez az az összeg, amiből szűkösen ki lehet jönni egy átlag albérletet is beleszámítva. Nyilván a több pénz ideálisabb, hogy jusson megtakarításra, szórakozásra, de mivel én nem tudok többet felmutatni, a másik féltől se várhatom el. :D

2018. okt. 29. 09:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Nagyságrendileg legyen annyi, mint az enyém, tehát úgy 150-200 környékén. Ne nekem kelljen eltartanom.
2018. okt. 29. 10:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Én is egyetemista vagyok, ha tanul akkor nincs elvárás, bár plusz pont ha dolgozik, de nem a fizetés hanem a munka ténye miatt, illetve mert azzal jár általában egy bizonyos érettség és önállóság, illetve megértőbb lesz ha nem érek rá valamikor mert én viszont dolgozom.

Ha már teljes munkaidős állása van, akkor annyi hogy eltartsa önmagát, és ne spórolgatva hanem beleférjen néha egy mozi vagy egy vacsora vagy egy rövidebb utazás, és maradjon megtakarításnak is.

(egyrészt külföldön élek ahol ez nem akkora hatalmas elvárás, másrészt természetesen nem arról van szó hogy egyedül fizesse a kettőnk programjait vagy utazásait, a saját felét szeretném hogy tudja állni, az enyémet állom én. Pont azért dolgozom, mert a szüleim vannak olyan jófejek hogy támogatnak anyagilag egyetem végéig, de a kötelező tandíj-kaja-lakbér hármason kívül másra nincs pofám kérni tőlük, úgyhogy a keresetemből megy a buli, utazgatás, fesztivál, ruha, koncert, meg minden ilyen extra)

2018. okt. 30. 00:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Annyit, hogy meg tudjunk élni belőle , legyen egy kevés szórakozàsra , hobbira, és félre tudjunk tenni legalàbb minimàlis összeget havonta. Nàlunk kb így van. 120 ezerből alap szinten, 140 ezerből kényelmesebben kijövünk havonta. A férjem 160-200 ezer között keres túlóràtól függően, abból élünk, fizetjük a szàmlàkat, szórakozàst, stb stb... Az én fizum 150 ezer, az a közös megtakarítàsunk. Félretesszük. Csak extra különleges esetekben nyúlunk hozzà. Pl ha új hàztartàsi gép kell vagy új telefon, laptop stb.

Amikor összejöttünk, még suliba jàrtunk. Most màr 7 éve hàzasok vagyunk, együtt élünk, dolgozunk, 7plusz évnyi megtakarítàsunk gyűlt össze, közös erővel építettük fel az életünket.:) Ha kicsit kevesebbet keresnénk az se lenne tragédia, max pàr 10 ezerrel kevesebbet tennénk félre havonta.

2018. okt. 30. 15:06
 16/18 MARIANN06 ***** válasza:
35%
nettó 500 ezer
2018. nov. 3. 00:01
 17/18 Timici_timicike ***** válasza:

A kérdéseket végig olvasva...Itt magyarországon nagyon nagy divat ez a külön kassza.Én erdély-i vagyok, de felénk úgy működik, hogy egy család egy kassza, mindenkinél.Ez olyan mintha lakótársad lenne, nehogy elkőltse a pénzedet :)))

A kérdésre válaszolva, nekem mindegy mennyit keres ha van munkája.

Én 100assal többet keresek mint a párom, de egyáltalán nem zavar.

Volt h 2évig nem dolgoztam párom tartott el, volt hogy ő nem dolgozott én tartottam el.

Szeressük egymást annyira, hogy ha az egyikünk nem keresne a másik oda adná az összes pénzét is ha arról lenne szó.

2018. nov. 3. 17:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Timici, ez családban működik, illetve addig működik, amíg nem próbálnak lehúzni és élősködni rajtad. Nekem alap, hogy mindketten dolgozzunk, és egyikünk se álljon úgy, hogy minden hónapban kölcsön kelljen kérni. Nem arról van szó, hogy alkalmanként nem jöhet probléma, csak ne legyen rendszeres.

Egy ismerősöm egy időben állandóan kölcsön kért, sose adta meg, aztán láttam, hogy állandóan fialtatják a kutyájukat, és keresik a gazdikat a kölyköknek. Gyorsan elzártam a pénzcsapot. Tudod, nem támogatok szaporítókat, meg azt vallom, hogy addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Ha meg több pénz kell, olyan munkát kell keresni, vagy tanulni kell, vagy másodállást kell vállalni... stb.

2018. nov. 3. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!