Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nővel terveznél?
Már 3.éve élünk együtt de én nem merek szintet lépni, ő pedig szeretne.
Most ezen a szinten elvagyunk mert csak ketten vagyunk. Viszont én azt látom a barátnőmön hogy totál nem érdekli úgymond az otthon.
Mindketten dolgozunk több helyen is. Én ha hazaérek megcsinálom amit kell itthon. Viszont ő Azért mondja vissza egy egy délután a +munkát hogy itthon meg tudja csinálni a házimunkát. DE semmi mást nem csinál egész délután ilyenkor csak fekszik játszik mobilon. Nem érdekli van e főzve, semmi. Ez nem csak néha fordul elő hanem minden alkalommal mikor itthon marad.
Persze amikor szólok neki máskor vlmiért akkor egyből az a válasz hogy nem érek rá. Igen??- bezzeg mobilozni ráérsz órákat, akkor miért maradsz itthon ha nem csinálsz úgyse semmit..
Én is csinálom a házimunkát és nem a kiszolgálást várom el, de egyáltalán nem csinálja azt mint más nők hogy munka után törődnek az otthonnal is.
Az a legnagyobb félelmem hogy ha most ilyen mi lenne ha gyerek lenne, ha most ennyire nem törődöm..
Azert pihenni is szabad, nem mindenkinek elete a munka.
Biztos egy ido/mertek utan torodne hogy el van-e pakolva, mosogatva stb... csak neki nagyobb a toleranciaja mint a tied.
Ha ez tenyelg ENNYIRE zavar, akkor en a helyedben nem terveznek.
Te vagy az, aki ezt az elmúlt évben vagy már 50-szer megkérdezte? Csak mert a sztori ugyanaz.
Most is ugyanazt tudom írni, amit már korábban. A barátnődnek nincs akkora igénye a rendre, mint neked és neki fontosabb a pihenés, mint az, hogy minden el legyen pakolva és főzzön. Ő ilyen és ez nem valószínű, hogy változni fog. Ha 3 év alatt nem tudtad elérni, hogy jobb legyen, később se fogod. Vagy elfogadod így vagy szakítasz vele, ennyit tudsz tenni.
Én amúgy nem terveznék olyannal, akivel bármilyen komolyabb, tartós konfliktusunk van, amit nem tudunk megoldani vagy legalább javítani rajta. Nálatok ez most a takarítás, de mindegy miről van szó. Téged ez zavar még ennyi idő után is, ő meg nem próbál változtatni, szóval megoldódni nem fog. A gyerekkel amúgy biztosan törődne, de simán lehet, hogy a házimunkát még kevésbé csinálná mellette.
Kapna kettő sajtos tejfölöst, kezébe a parfist, meg a felmosórongyot, aztán hajrá, lakás tiszta legyen, vacsora meg utána az asztalon.
Álljál a sarkadra, azt dolgozik otthon.Látja hogy puhap.ocs vagy, tojik a fejedre.
Igazából az is kérdés, hogy miért van minden egyes nap munka otthon is? Ha ügyeltek a rend és a tisztaság fenntartására, akkor nem kellene mindennap otthon is melózni. Pl. hazaértél és azonnal leveszed a kinti, koszos cipőd, nem mászod össze a tiszta padlót; a ruhát nem lebaszod a földre, hanem berakod a szennyestartóba ha koszos, ha tiszta, akkor vissza a szekrénybe; evés után beáztatod az edényeket, hogy mosogatásnál ne kelljen órákig súrolni a dzsuvát.
Utálnék úgy élni, hogy mindennap van valami otthon is.
Nem én vagyok, de biztos van másnak is hasonló gondja.
Ismétlem nem azzal van baj hogy pihen néha, meg a takarítás része nem a fő most. Irodai munkát végez 8órában de van neki + munkalehetőség hogy többet keressen ez kB +2 óra naponta. Ezt ő minden másnap vállalja, mégpedig az indok hogy itthon megcsináljon dolgokat.De semmit nem csinál egyik alkalommal se 3éve hanem fél6tól tvzik mobilozik. És ha valamiért szólok akkor egyből a válasza hogy mikor?- nem érek rá.
Itt a mai nap is, ma nem vállalta, előbb ért haza nálam,semmi vacsi, telózás és már fekszik pedig a virágokat meg kéne locsolni ez is rám marad.. Megcsinálom meg főzök magamnak, de én fordított esetben megcsinálom hogy ne neki kelljen hamár később jön haza..de ő nem,
és minden alkalommal ez van. De minden este 10elott már ágyba kerül, mégis állandóan fáradt pedig a leletei nem mutatnak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!