Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan rendezhetnénk az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rendezhetnénk az anyagiak felosztását?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék új TV-t, müködik a régi is még, ezt természetesen elmondtam.

Majd kijelentette, hogy vesz ő TV-t, mert tuti az EB alatt menne tönkre.

Megvette, majd most mindenféle ... vagyok, hogy rám nem lehet számítani, stb., mert nem fizetem ki a felét úgy, hogy én is nézem.

A TV-hez nem lehet az eszközeinket kapcsolni és minden régebbi felvetel homályos rajta, de vissza nem küldi, átalakítókat vesz, amit gondolom majd utólag fizessek ki, különben velem nem lehet együtt élni és egy sóher g..i vagyok. (Valóban nem vagyok költekezős típus, mindent megrágok alaposan, ellentétben ő adja-veszi a holmijait.)

Szerintem ez nem normális dolog, hogy ha egyikünknek kell valami, szabályosan lelki terror megy, ha a másik nem akar beleszállni.

Hogyan lehetne pontot tenni ennek a végére?

2021. jún. 10. 15:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

Aki lepontozott őszintén teljes szívből kívánom tőle is sajnáljanak egy falat ételt vagy egy darab sajtot!

Kérdező neked pedig :Akivel együtt vagy a szerelmed a párod nem egy random idegen ......

De neked úgy látszik a pénz az Istened!!

2021. jún. 10. 17:22
 22/33 anonim ***** válasza:
96%

21#, érdekes, ahogy ezt látod. Nekem az anyukámék anyagilag luxus szinten állnak, és tőlük sem kérek soha semmit. Azt veszek meg, ami a saját keresetemből futja. Ha kapok tőlük valamit, az kicsit kellemetlen is. Bár nem lakom velük, ez igaz.

Nem hiszem, hogy nem önző dolog a másiktól elvárni, hogy azért fizessen valami ek a feléért, mert ő venni akar, de egymaga meg nem teszi meg. Szerintem ő a sóher, nem a kérdező.

Amúgy valakinek egyszer vagy párszor venni egy csokit, vagy napi szinten felvállalni a kívánságait nem ugyanaz.

2021. jún. 10. 17:50
 23/33 anonim ***** válasza:
97%
Hihetetlen mennyi lehuzos pasi van, aki a nővel akarja finansziroztatni a drága dolgait.
2021. jún. 10. 17:54
 24/33 anonim ***** válasza:
96%
#21: ne a szerelme pénzét koltse, hanem a sajátját. Nehogy már a Kérdező legyen a rossz, mert le akarja húzni a pasija.
2021. jún. 10. 17:55
 25/33 A kérdező kommentje:
Nem értem honnan jön ide, hogy sajnálom tőle az ételt.. Nem sajnálom, csak én nem kérek mert nem szeretem annyira hogy hetente 3x vegyek vagy jelez a gyomrom ha ránézek vagy picit figyelnék az alakomra. Ha nem viszek rohadjak meg. Ha mégis viszek én is mondjuk xy édességet és akár 10 perccel később bontom fel, nem ehetem meg csak ha vehet belőle mert mi az, hogy nem kínálom meg, hogy lehetek ilyen irigy...
2021. jún. 10. 18:09
 26/33 anonim ***** válasza:
13%

Oltári mennyire anyagias emberek vannak! Én is azt írtam a tv vagy ilyesmi egy dolog , de miért ne vennék a páromnak egy darab sajtot vagy egy szelet csokit? ....

Nekem pedig ez a fura aki ennyit sajnál és beteges módon spórol.

Aki nem vesz semmit mert ezt nem szeretem ezt nem iszom ezt nem eszem..... kolléganőm a nagy spórolásával úgy járt olyan hiány betegség alakult ki nála, hogy marokszám hullot a haja ... amit megspórolt most gyógyszerre költheti. Nem kellene ennyire végletesen hogy semmit se.... ha néha a pasi kap egy csokit vagy ő maga ... miért ne ???

2021. jún. 10. 18:09
 27/33 A kérdező kommentje:
Nem igaz, hogy soha semmit nem kap és én semmit sem eszek! Azért ne nézzetek ilyennek, mert kiragadom a témához legjobban illő jeleneteket! :D Természetesen mindenből eszünk eleget, itt plusz dolgokról beszélek nem alapvető élelmiszerről.. azt próbálom leírni, hogy más termékekkel kapcsolatban is megvan ez a "ha nem veszed meg rohadj meg" műsor. Ehhez próbálok itt segítséget szerezni, hogy hogyan lehetne rendezni!
2021. jún. 10. 18:17
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lehetne rendezni, ha szakítanátok. Ha rajta múlik soha nem lesz saját otthonotok, és mindig menni fog a műsor, hogy éppen neki mire van szüksége, és te ilyen/olyan vagy, ha nem finanszírozod.
2021. jún. 10. 18:23
 29/33 anonim ***** válasza:
63%
Jo akkor egy része visszavonva , ha ilyen rohadj meg stílusban reagál akkor tényleg nem igazán érdemli meg a csokit kedveskedest.
2021. jún. 10. 18:39
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Kèrdező, most úgy őszíntèn, minek vagy együtt egy ilyen nyomorulttal? Ez tök nem normális dolog, hogy szidalmaz, mert valami nem úgy törtènik, ahogy szeretnè.

A közös "költèseket" igenis meg kell beszèlni, illetőleg egyet kell benne èrteni, kompromisszumra jutni. Az nem úgy működik, hogy egyik kitalál valamit, ès kötelezi rá a másikat.

Ha belegondolsz, tulajdonkèppen a te pènzedet akarja költeni, tök jó, mert megveszi magának a szrjait fèláron. Erről szól ez az egèsz. Ès ha nem sikerül, megy a hamis bűntudatkeltès, hátha azzal meggyőz.

Igazán gusztustalan ember.

Nagyon gondolkodj el azon, hogy valóban ilyen emberrel tervezed-e a közös jövőt. Hogy valóban erre van-e szüksèged.

Vèlemènyem szerint az időben vesztegeted vele.

2021. jún. 10. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!