Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan rendezhetnénk az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rendezhetnénk az anyagiak felosztását?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék új TV-t, müködik a régi is még, ezt természetesen elmondtam.

Majd kijelentette, hogy vesz ő TV-t, mert tuti az EB alatt menne tönkre.

Megvette, majd most mindenféle ... vagyok, hogy rám nem lehet számítani, stb., mert nem fizetem ki a felét úgy, hogy én is nézem.

A TV-hez nem lehet az eszközeinket kapcsolni és minden régebbi felvetel homályos rajta, de vissza nem küldi, átalakítókat vesz, amit gondolom majd utólag fizessek ki, különben velem nem lehet együtt élni és egy sóher g..i vagyok. (Valóban nem vagyok költekezős típus, mindent megrágok alaposan, ellentétben ő adja-veszi a holmijait.)

Szerintem ez nem normális dolog, hogy ha egyikünknek kell valami, szabályosan lelki terror megy, ha a másik nem akar beleszállni.

Hogyan lehetne pontot tenni ennek a végére?

2021. jún. 10. 15:40
1 2 3 4
 1/33 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Ha egy TV-n probléma van, az egy dolognak a jele.

Én mindig azt mondtam, ahol az efféle témák-anyagiak, közös jövő, stb nem megy simán, önmagától, az rég nem jó kapcsolat.

2021. jún. 10. 15:41
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Az ő igénye, fizesse ő. A sóher g..i miatt meg repülne!
2021. jún. 10. 15:45
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
A hugomnak is volt egy ilyen pasija aki a saját magának, a saját érdekei mentén vásárolt holmikba bele akart a tesómmal fizettetni. Neki is beintett a hugom, ő is lesóherezte (ha jól emlékszem a zsugori szót használta), ő is repült hamar (másfél évet lakott a hugomnál).
2021. jún. 10. 15:51
 4/33 A kérdező kommentje:

Kicsit megnyugodtam, hogy eddig csak azonos vélemények érkeztek. Egyszerűen kellemetlen ez nekem, hogy lelki terrort kapok, ha zárva marad a tárcám.

Sajnos nem először fordul ez elő. Ha rajta múlna, akkor az én tartalékaimból lenne pl. autó és már vagy 20 másik nagyobb értékű dolog amire ő vágyik. Köszönöm az eddigi válaszokat!

Esetleg hogyan lehetne ezt vele megértetni, hogy nem így kell előadni? Ha levezetem neki, hogy miket mondott, akkor az rá a válasz, hogy mert ha ő nem lépne előre akkor semmi se történne, mert hogy én nem-et mondok úgyis..

2021. jún. 10. 15:58
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Én a sóher g.i után már csak azt értetném meg vele hogy ennyi volt!

3 vagyok

2021. jún. 10. 16:00
 6/33 A kérdező kommentje:
Durci van, ha a boltban nem akarok közösen venni pl. sajtot vagy más ételt, mert én nem kérek. Így ő sem vesz magának és rám van fogva, hogy miattam.. ahogy olvasom vissza, ez leírva még szörnyűbb, mint mikor ott állok értetlenül! :(
2021. jún. 10. 16:01
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Nem terveznék olyannal, akivel még egy TV-n se tudunk megegyezni.
2021. jún. 10. 16:05
 8/33 anonim ***** válasza:
5%
Nekem az jön le az egészből, hogy keveset keresel, és emiatt nagyon oda kell figyelj, hogy mire költessz. Szerintem nagyban megoldaná ezt a problémát, ha közös kasszán lennétek, vagy elmennél olyan helyre dolgozni, ahol jobban megfizetnek. Nagyobb értékű háztartási eszközöket, elektronikai eszközöket szerintem közösen kellene állni, vagy közös kasszábból kifizetni.
2021. jún. 10. 16:08
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Ő akart új TV-t, te mondtad, hogy nem szeretnél, innentől ez az ő költsége. Legalább jót vett volna, amit átalakítók nélkül is lehet használni. Amúgy elég gáz, hogy a te tartalékaidból akar megvenni olyan dolgokat, ami neked kell. Ha valamire te nem akarsz költeni és nincs rá szükségetek, akkor nem vagy köteles belefizetni. Az még egy dolog, hogy nem értetek egyet pénzügyekben, de az a gond, hogy ezt nem is tudjátok normálisan megbeszélni és kompromisszumot kötni és ő meg be is szólogat, ha nem az van, amit ő akar. Én biztos nem maradnék vele a helyedben, erre nem lehet tartós kapcsolatot alapozni.
2021. jún. 10. 16:11
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
*ami neked NEM kell, pont a lényeg maradt le, bocsi
2021. jún. 10. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!