Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt az összes férfi, hogy rossz nővel együtt élni, és jobb egyedül élni?
Akiket ismerek párkapcsolatban vagy házasságban élő férfiakat, mind csak folyton panaszkodnak, hogy nagyon rossz egy nővel házasságban együtt élni.
Mert: mindig kötekednek, mindig van valami bajuk, nem engedik a szexet, csak heti 1 - szer, sokat kell rájuk költeni.
Van, aki azt mondta, hogy a barátnője korán fekszik, délig alszik, aztán 13 óráig nyomkodja a közösségi oldalakat. Mondjuk a telefonnyomkodást megértem, hogy zavaró, ha valaki túlzásba viszi.
Konditeremben, munkahelyen gyakori téma a nőkkel való együttélés.
29 éves leszek, de még sosem éltem együtt(családon kívül) nővel. Bevallom, ilyenkor elgondolkodom, akarok e valaha.
Mindig mondják, hogy mennyire irigyelnek engem, hogy egyedül élek, és nem kell egy nő szeszélyeit elviselnem.
Vam, aki azt mondja, csak azért jó együtt élni egy nővel, mert legalább nem vagy egyedül.
Egyébként, nem papucs férfiak mondják ezt, hanem több alfahím típusú férfi is! Elgondolkodtató...
Engem is ki szoktak nevetni, mikor mondom, hogy szerintem van normális nő és normális házasság... hogy egyszer nekem is normális kapcsolatom lesz.
Persze, nyilván ez vagy így lesz, vagy nem. Nekem is van nehezen kibírható oldalam, mint mindenkinek.
A mondás is úgy tartja, hogy lakva ismerni meg a másikat! Ez egy kiváló bölcsesség! A hétvégi kapcsolatokban mindenki a jó oldalát mutatja. Nincsenek esős vasárnapok.
Nem a választáson van a hangsúly (nyilván az is fontos), hanem azon, hogyan élsz.
A romantikus filmek sajnos nagyon sok kárt okoznak, olyan elképzeléseket és vágyakat táplálnak az emberekbe, amik irreálisak egy hosszú kapcsolatban.
(Röviden: túlhype-olják a szerelmet)
A környezet is sajnos befolyásol, a "mit szólnak mások" felfogás, amiből nehéz kikerülni.
De nem szabad feladni :)
Igen, az amerikai meg brit romantikus filmekben mindig azt látjuk, hogy a családoknak tökéletes az életük! Jól kereső férj, jól kereső anyuka, boldog gyerekek, gyönyörű ház, szép autó.
Még 20 év házasság után is fülig szerelmesek egymásba a szülők. Minden gondjaikat közösen megbeszélik.
Hamis képet mutatnak ezek a filmek a valódi házaséletről! Aztán, az emberek pofára esnek, hogy a való életben egyáltalán nem ilyen idilli egy házasság... Több benne a rossz, mint a jó!
Mégis, ha az ember családot akar, és nem milliárdos, hanem átlagember, akkor muszáj együtt élnie valakivel.
35 - ös leírta az igazságot!
Utolsó: veled is egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!